Frumusetea la genul masculin

Publicat in June 19, 2020   ·   Fara comentarii

In perioada de auto-izolare care s-a incheiat in urma cu ceva timp pielea, parul si barba barbatilor au fost puse la grea incercare. Telemunca, iesitul afara mult mai rar decat de obicei, pentru strictul necesar, cu siguranta numerosi sunt barbatii care nu s-au ingrijit atat de mult ca de obicei.

frumusete masculina

A avea grija de tine este o idee foarte buna insa nu cu orice tip de produse si oricum. Din ce in ce mai multe marci sunt mai vigilente cu cu produsele dedicate barbatilor deoarece o crema cu ingrediente nepotrivite, un gel de dus cu un miros mult prea feminin, un produs de proasta calitate, un ten rosu imediat dupa barbierit, un sampon nepotrivit…fac parte din cele mai frecvente neplaceri prin care trec barbatii.

Intretinerea pielii, conform stereotipurilor din ce in ce mai numeroase, este mai degraba rezervata doamnelor si domnisoarelor insa, din ce in ce mai multi barbati au inceput sa aiba grija de ei chiar daca nu recunosc neaparat acest lucru. Deoarece frumusetea la genul masculin incepe sa fie o piata care a inceput sa se dezvolte timid, marcile sunt din ce in ce mai interesate de acest domeniu si lanseaza din ce in ce mai multe produse destinate barbatilor, de la parfumuri la produse pentru ingrijirea faciala. Laboratoarele lucreaza intens pentru elaborarea unor produse specifice. Monopolul frumusetii nu mai este rezervat femeilor ca inainte.

Odata cu recapatarea libertatii, din 15 mai 2020, barbatii au inceput sa aiba din nou grija de ei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Feminin
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro