reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Fructe romanesti sau de import? | 6pm.ro

Fructe romanesti sau de import?

Publicat in June 3, 2012   ·   Fara comentarii

Antena 3 arata intr-un reportaj cum ca fructele vandute in piete drept fructe romanesti sunt, de fapt, fructe de import. Reporterii au fost astfel in piata, unde s-au interesat despre provenienta caiselor si zmeurei. Comerciantii se jura ca fructele sunt romanesti suta la suta.

caise si zmeura

caise si zmeura

In localitatile cunoscute drept producatoare de zmeura, respectiv caise, producatorii spun ca fructele inca nu s-au facut. De asemenea, producatorii spun ca pretul zmeurei de exemplu, nu va depasi 15 lei/kg. Cu toate astea, in piata produsul este de trei ori mai scump.

Eforturile reporterilor de a afla adevarata provenienta a fructelor au fost zadarnice. Conform legii, informatiile afisate nu trebuie sa induca in eroare consumatorii, cu privire la originea sau provenienta produselor alimentare. Asadar, fie ca este vorba de o incalcare a legii, fie exista, in Romania, producatori de fructe care au descoperit cum se coc fructele iarna.

Vezi reportajul pe antena 3

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri