reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Franta intra in faliment. De ce? | 6pm.ro

Franta intra in faliment. De ce?

Publicat in February 2, 2013   ·   Fara comentarii

Conform “The Independent”, Luni 28 Ianuarie ministrul francez al muncii Michel Sapin, a facut o declaratie care a fost de natura sa socheze: Franta nu mai are bani si conform d-nului ministru este necesar un plan de reducere a deficitului, plan care ar trebui tinut in centrul atentiei.

franta faliment

faliment

Aceasta declaratie aduce in atentia publicului politica presedintelui Francois Hollande privind taxele si cheltuielile, politica destul de controversata de altfel.

Tentativele acestuia de a imbunatati imaginea Frantei dupa ce cateva figuri franceze proeminente au parasit tara, se pare ca nu au dat rezultatele scontate. Printre cei care au plecat se numara antreprenori, dar si persoane publice, cum ar fi actorul Gerard Depardieu sau omul de afaceri Bernard Arnauld.

Presedintele Francois Hollande si-a propus sa reduca deficitul bugetar prin scaderea cheltuielilor si cresterea unor taxe pentru urmatorii cinci ani.


Ministrul francez de finante Pierre Moscovici a incercat sa repare gafa facuta de colegul sau de cabinet, afirmand ca Franta este o tara solvabila si credibila care incepe sa recupereze.

Despre falimentul Frantei au mai vorbit si cei de la incont.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri