Fotograf roman premiat in cadrul Sony World Photography Awards 2014

Publicat in March 24, 2014   ·   Fara comentarii

Vlad Eftenie, locuitor al capitalei, s-a clasat pe locul 1 in cadrul categoriei Open Low Light cu fotografia intitulata First Snow (Prima Zapada). Fotografia romanului a fost selectata dintr-un numar de 70.000 de imagini inscrise in concurs si este cu atat mai mult o realizare extraordinara datorita numarului mare de fotografii participante.

prima zapada

prima zapada

Castigatorul a declarat ca fotografia a fost realizata pe bulevardul Turda din Bucuresti, in statia tramvaiului 41, surprinzand doua persoane in mijlocul ninsorii. Vlad Eftenie a mai spus ca ideea fotografiei i-a venit cand a observat ca masinile care circulau cu viteza redusa luminau pietonii care traversau strada, iar femeia cu umbrela parea impietrita in timp, in timp ce fulgii de zapada erau spulberati de vant.

Locul intai i-a adus romanului o camera foto Sony A6000, dar si dreptul de a intra in competitia pentru marele premiu in valoare de 5.000 de dolari pentru care poate primi distinctia Sony World Photography Awards Open Photographer of the Year. In plus, imaginea castigatoare, alaturi de alte 9 fotografii din celelalte categorii de concurs, va fi expusa in Londra, la Somerset House, in perioada 1-18 mai si va fi publicata in Sony World Photography Awards 2014.

Fotografia romanului face parte din sectiunea Open, sectiune ce se adreseaza tuturor fotografilor amatori pasionati, indiferent de nivelul de pregatire al acestora, sectiune care cuprinde 10 categorii: Arhitectura, Arta si Cultura, Campanie, Calatorie, Instantaneu, Low Light, Natura si viata salbatica, Oameni, Panorama si nu in ultimul rand, Zambet.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Arta
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro