Un fost purtator de cuvant al Guvernului candideaza pentru Parlamentul European

Publicat in January 13, 2019   ·   Fara comentarii

Liviu Iolu, sotul Sandei Nicola, jurnalista Digi 24, purtator de cuvant a guvernului Ciolos, a anuntat faptul ca a decis sa se inscrie in cursa interna din PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Liviu Iolu

Liviu Iolu este membru PLUS de putina vreme si a decis sa isi depuna candidatura in campania interna pentru desemnarea candidatilor partidului in cadrul alegerilor europene. Deoarece din 12 ianuarie a inceput votul intern, Liviu Iolu a tinut sa le ureze succes tuturor celor 151 de colegi candidati ai sai, validati, care au dat dovada de curaj pentru a intra in aceasta competitie.

Liviu Iolu spune ca acesta este din nou un pas pe care l-am cantarit mult, ca orice decizie importanta luata in viata dar stie ca aceasta experienta de lucru si pregatirea sa il pot ajuta enorm la combaterea acestui fenomen prin contributii la politici publice in acest domeniu. Sunt numeroase motivele pentru care alege acest drum, unul dintre ele este acela ca dupa doi ani de zile de la incheierea mandatului guvernului Ciolos inca mai raspunde la numeroasele minciuni circulate si distribuite pe diferite canale media si pe retelele sociale cu privire la deciziile guvernului sau despre Dacian. Este o lista destul de lunga asa ca Liviu Iolu a declarat ca reveni curand pe larg cu lucruri punctuale legate de acest subiect si cu experienta ultimilor ani.

Liviu Iolu a mai declarat faptul ca este convins de un lucru, acela ca PLUS va beneficia de cea mai competenta si mai consistenta lista pentru Parlamentul European.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro