Fost jucator FCSB a fost batut de rapidisti in Crangasi

Publicat in April 22, 2019   ·   Fara comentarii

Fostul jucator FCSB, Adi Popa, a dezvaluit recent faptul ca a fost batut de un grup de fani ai Rapidului. Acest incident s-a produs in perioada in care mijlocasul avea contract cu Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei si facea parte din galeria ros-albastrilor. Acesta isi aminteste cu placere de zilele in care mergea pe stadion si isi sustinea preferatii dar si de numeroasele dueluri cu galeria Rapidului.

Adi Popa

Acesta a declarat ca a inceput sa mearga pe stadion, in Ghencea, incepand cu varsta de 7-8 ani. Mergea impreuna cu un grup destul de mare de prieteni. In momentul in care era un meci mai important se adunau mai multi de obicei. La parc la Crangasi s-a intamplat de cateva ori sa se alerge cu rivalii, cu galeria Rapidului in special. Ii asteptau in statiile de tramvai pentru a-i provoca la bataie.

Au fost cazuri in care a si luat bataie de la rapidisti insa nu isi mai aminteste daca a dat si el pumni sau nu. Isi mai aduce aminte ca atunci cand mergea pe stadion isi ascundea fularele, le bagau in jurul piciorului, pe sub pantaloni, depinde. Galeria Rapidului avea obiceiul sa se suie la intevrentie si sa controleze tramvaiul. In cazul in care vedeau pe cineva cu fularul echipei rivale incepea bataia sau dadeau foc la fular. Dar, aceste momente i se par acum lu Adi Popa palpitante, creau adrenalina, sunt amintiri frumoase din tinerete.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Romania
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro