reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Un fost coechipier spune despre Ronaldo ca era arogant | 6pm.ro

Un fost coechipier spune despre Ronaldo ca era arogant

Publicat in October 26, 2018   ·   Fara comentarii

Quinton Fortune, un fost coechipier al lui Cristiano Ronaldo la Manchester United isi aminteste de aroganta acestuia in perioada in care au jucat impreuna.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul din cei mai buni jucatori din lume dar, dupa cum povesteste si Quiton Fortune, nu era atat de impresionant atuci cand si-a facut aparitia la Manchester United. Acesta spune ca, atunci cand l-a vazut pentru prima data, nu a ramas deloc impresionat, s-ar fi asteptat la cu totul si cu totul altceva. Dar, in vestiar, toata lumea spunea ca este foarte bun. Lui i s-a parut mai degraba arogant.

Fortune estimeaza ca Sir Alex Ferguson a jucat un rol determinant in dezvoltarea lui Ronaldo ca jucator de fotbal. Ferguson este cel care l-a facut sa infloreasca in acest domeniu. Sir Alex este cel care l-a educat avand parte de cel mai bun sprijin si cea mai buna educatie. Impreuna, ar fi putut domina lumea multa vreme. Era combinatia perfecta a adaugat jucatorul sud-african.

In schimb, Cristiano Ronaldo a declarat in repetate randuri faptul ca nu este arogant si ca oamenii au o conceptie gresita asupra sa. Atacantul portughez este de parere ca multa lume are o impresie gresita despre el si ca uneori este perceput ca fiind arogant dar nu este deloc asa. El declara ca pur si simplu este mult prea serios pe teren. Ca nu ii place sa piarda acest lucru e cu totul si cu totul altceva dar nu se poate numi aroganta cum il acuza Quinton Fortune.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri