reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ford opreste productia lui B-Max din septembrie | 6pm.ro

Ford opreste productia lui B-Max din septembrie

Publicat in July 28, 2017   ·   Fara comentarii

Ford, cunoscutul constructor american de automobile a anuntat ca urmeaza sa opreasca definitiv constructia monovolumului B-Max din luna septembrie. B-Max este un model produs actualmente exclusiv la uzina din Craiova.

Ford B-Max

Gusturile europenilor in materie de masini s-au schimbat considerabil in ultimii ani, SUV-urile si crossover-ele castigand din ce in ce mai mult teren in fata monovolumelor cum este B-Max. Motiv pentru care Ford B-Max a inregistrat de la o vreme incoace vanzari din ce in ce mai slabe.

Oficialii de la Ford au ajuns la concluzia ca cea mai buna optiune este aceea de a schimba strategia in privinta uzinei de la Craiova, cea care asambleaza in prezent modelul B-Max. Productia acestuia va fi oprita definitiv incepand cu luna septembrie, locul sau fiind luat de un model nou, EcoSport.

Brandul din Detroit a confirmat inca din toamna anului trecut faptul ca SUV-ul de segment B urmeaza sa fie construit la noi in tara si ca va fi extrem de popular in randul tuturor celor aflati in cautarea unui crossover fiabil, accesibil si eficient. Motiv pentru care Ford a anuntat o serie de recrutari de personal in Banie. Celor 1000 de angajati anuntati inca din aprilie li se vor alatura inca 500 care au sarcina de a se asigura de faptul ca productia lui EcoSport merge ca pe roate.

Vor mai fi recrutate alte 200 de persoane pentru a lucra in cadrul diviziei de motoare. Numarul de angajati urmeaza sa creasca cu aproape 1700 de persoane anul acesta. Actualmente, uzina Ford din Craiova numara aproximativ 2800 de angajati.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri