reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ford Mondeo a intrat in vizorul germanilor | 6pm.ro

Ford Mondeo a intrat in vizorul germanilor

Publicat in August 14, 2017   ·   Fara comentarii

Versiunea Ford Mondeo cu motor diesel de 2.0 litri este suspectata ca ar incalca normele de poluare. Autoritatile germane urmeaza sa verifice daca versiunea autovehiculului Ford Mondeo cu motor diesel TCDi de 2.0 litri foloseste un dispozitiv pentru trucarea emisiilor sau nu, asta dupa aparitia unor suspiciuni in urma unor teste efectuate.

Ford Mondeo

Scandalul cu americanii de la Ford cu privire la emisiile generate de masinile diesel continua si la sfarsitul acestei saptamani. O publicatie germana a anuntat de curand ca Autoritatea Federală de Transport (KBA) a luat decizia de a investiga modelul Ford Mondeo dotat cu un motor diesel TCDi de 2.0 litri in urma aparitiei unor suspiciuni ca acest model ar putea fi echipat cu dispozitive menite sa trucheze rezultatele emisiilor.

La randul sau, KBA a angajat un insitut independent pentru a se ocupa de testele amanuntite cu scopul de a afla daca intr-adevar exista astfel de dispozitive sau nu sau daca Ford a apelat la ceva trucuri pentru a pacali testele de emisii.

Autoritatile germane au refuzat sa comenteze aceste informatii insa acestea au fost deja confirmate de oficialii de la Ford care sustin ca toate motoarele si modelele lor, inclusiv cele mai noi motoare diesel respecta in totalitate regulamentele actuale pentru emisii si nu  contin absolut niciun software ilegal pentru trucarea emsiilor. Iata ce a declarat seful Ford Germania, Gunnar Herrmann: Ford nu a trisat in niciun fel si nu a folosit trucuri. Niciun dispozitiv ilegal nu a fost folosit în sistemele noastre pentru modelele diesel.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri