reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Firma de curierat vs serviciile postale: Care este alegerea potrivita? | 6pm.ro

Firma de curierat vs serviciile postale: Care este alegerea potrivita?

Publicat in October 7, 2020   ·   Fara comentarii

Alegerea intre o firma de curierat sau serviciul postal este o dilema des intalnita in randul tuturor celor care incep sa vanda intr-un mediu virtual.

Pentru cei care se ocupa deja de comertul electronic, este bine stiut ca unul dintre cele mai importante aspecte care determina succesul unui magazin virtual este transportul produselor catre client.

curierat

curierat

Prin urmare, metoda de livrare este un factor decisiv in cadrul comertului online.

Pentru astfel de magazine care nu detin un sediu fizic, este necesar sa se evalueze in detaliu care este cel mai bun serviciu pentru transportul produselor, deoarece livrarea eficienta a produsului catre client este vitala pentru succesul unei afaceri.

Iata cateva dintre diferentele pe care serviciul postal si firmele de curierat le ofera experientei de livrare:

Cost de livrare

Costul transportului este unul dintre factorii cei mai determinanti pentru consumator atunci cand este aproape de a-si finaliza achizitia.

Stiind acest lucru, este necesar sa observam ce serviciu de transport ofera un pret mai mic pentru marfa, fara a uita, desigur, de timpul si eficienta in livrarea produselor.

Alegerea serviciului postal in acest caz este o alegere buna, mai ales cand produsele sunt usoare si nu foarte fragile. Produsele cu aceste caracteristici devin ieftine pentru transport, deoarece pretul transportului se bazeaza pe greutatea coletului.

Pentru produsele mai mari, se recomanda totusi alegerea unui serviciu de curierat.

Exista anumite situatii in care serviciul postal nu ar putea fi deloc o optiune buna. De exemplu, in cazul transportului de colete Anglia Romania, vor exista mai multe taxe percepute pentru livrare deoarece transportul international va fi intotdeauna mai costisitor decat cel local.

Volumul marfurilor

Daca magazinul online are un numar mare de expedieri in aceeasi locatie, serviciul de curierat va fi mult mai eficient sim ai ieftin. Acest lucru se datoreaza faptului ca este posibil sa primesti reduceri din partea firmei de curierat pentru un volum mare de produse care vor ajunge la aceeasi destinatie.

La polul opus, serviciul postal va pune o taxa pentru fiacre colet in parte, lucru care nu este deloc avantajos.

Termen limita

Alaturi de costul transportului si al volumului vanzarilor, un alt factor important este termenul limita. Desigur, exista unii clienti care nu sunt deranjati de un termen mai lung de asteptare. Cu toate acestea, anumiti clienti isi doresc sa beneficieze de optiunea livrarii in aceeasi zi, lucru pe care un serviciu postal nu il poate face.

O companie de curierat care se ocupa atat de transportul local si international cat si de livrarile in aceeasi zi este Eastlines. Printre gama lor de servicii de curierat vei gasi si servicii Express By Air, Drop Off, Cargo, Economice si multe altele!

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri