reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Finalistii concursului "Dansez pentru tine" 2012. Vezi cine a ramas in concurs! | 6pm.ro

Finalistii concursului “Dansez pentru tine” 2012. Vezi cine a ramas in concurs!

Publicat in December 5, 2012   ·   Fara comentarii

Dramaticul concurs “Dansez pentru tine”, editia 2012, se apropie de final. Dupa sase editii incarcate de emotii, talent in dans, multe accidentari dar si eliminari, concursul a intrat pe ultima suta de metri.

dansez pentru tine 2012

finala 2012

Toate vedetele prezente in concurs au incercat sa arate tot ce au avut mai bun in dans pentru a-si sustine partenerii. Insa un concurs este un concurs si pentru marele premiu in valoare de 60.000 euro au ramas in ring doar trei perechi formate din Nicoleta Luciu si Attila Hainer; Roxana Ionescu si George Boghian; Oana Ionita si Kovacs Ali Stoica.

Penultima editie a fost decisiva pentru perechea formata din Diana Pop si Max Dragomir, care nu au reusit sa treaca de exigentele telespectatorilor, acestia acordand sanse perechii Roxana Ionescu-George Boghian intr-un procent de 77,34 %.

Perechea Nicoleta – Attila au fost rasplatita de-a lungul editiilor cu note mari de juriu pentru eforturile depuse ca dansurile sa fie cat mai perfecte, iar publicul a sustinut aceasta pereche datorita popularitatii Nicoletei dar si situatiei partenerului ei care a atins inimile telespectatorilor.


Perechea Oana – Kovacs beneficiaza de experienta in dans a Oanei, iar perechea Roxana-George au atuul experientei in concurs a Roxanei si cazului impresionant al lui Kovacs. Vineri 7 Decembrie va fi o zi absolut speciala pentru una dintre aceste perechi, ramane de vazut pentru care.

Despre finala concursului “Dansez pentru tine” au mai scris si cei de la unica.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri