Filmul Frumoasa si Bestia interzis in Rusia

Publicat in March 18, 2017   ·   Fara comentarii

Filmul Frumoasa si Bestia ar putea fi interzis in Rusia din cauza unui moment gay. Zilele acestea, oficialii rusi incearca sa determine daca noul film, Frumoasa si Bestia incalca legile de la ei din tara privind propaganda gay din cauza unei scene de asemenea natura.

frumoasa si bestia

Vladimir Medinsky, Ministrul Culturii din Rusia a declarat ca se iau masuri si ca se vor face controale amanuntite. Un parlamentar a descris filmul Frumoasa si Bestia drept o « propaganda nereusita, esuata, a pacatului ».

In filmul Frumoasa si Bestia apare, pentru prima data, un personaj gay si acesta din urma este implicat intr-o scena de dragoste care a starnit o multime de controverse. Incepand cu anul 1993, in Rusia homosexualitatea a fost dezincriminata iar in anul 1999 tara a scos homosexualitatea de pe lista cu tulburari psihice. Cu toate acestea exista o lege in Rusia care interzice raspandirea propagandei homosexuale in randul minorilor.

Scena gay din filmul Frumoasa si Bestia, cel mai recent film Disney il are in prim plan pe Josh Gad, actor ce joaca rolul lui LeFou, un camarad de-al lui Gaston, personajul principal negativ, intepretat de Luke Evans. In film, LeFou se simte atras de Gaston. Filmul urmeaza sa fie lansat in Rusia pe data de 16 martie insa autoritatile sunt decise sa boicoteze lansarea sa. Autoritatile sunt convinse de faptul ca publicul nu ar trebui sa asiste la propaganda unui pacat rusinos, mascat de o poveste pentru copii. Voi ce parere aveti? Exagereaza sau nu autoritatile rusesti?

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Timp liber
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro