reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Facebook lanseaza o noua aplicatie – mesageria vocala | 6pm.ro

Facebook lanseaza o noua aplicatie – mesageria vocala

Publicat in January 19, 2013   ·   Fara comentarii

Dispozitivele Android si iOS detin deja suportul prin care se pot transmite mesaje vocale pe Facebook, modalitate preferata de utilizatorii care nu doresc sa foloseasca tastatura pentru comunicare.

mesagerie vocala facebook

mesagerie vocala

La instalarea noii aplicatii pot fi intampinate unele probleme de catre unii din utilizatori, fiind insa foarte usor de rezolvat prin dezinstalarea totala a aplicatiei si reinstalarea noii versiuni “pe curat”.

Google Play si App Store au disponibila noua versiune Facebook Messenger, aplicatia permitand inregistrarea de mesaje scurte de aproximativ un minut momentan, mesaje care pot fi ascultate la accesarea contului de Facebook.

Asa cum este in cazul Yahoo Messenger sau iMessage pentru telefoanele Apple, pentru primirea unui mesaj de acest gen se poate utiliza functia de mesagerie care pune la dispozitie diverse tonuri de apel sau alte tipuri de notificare, fapt care poate sa nu fie tocmai pe placul utilizatorilor care prefera exclusiv mesajele text.


Despre mesageria vocala a celor de la Facebook au mai scris si cei de la go4it.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri