reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Facebook lanseaza o copie a musical.ly | 6pm.ro

Facebook lanseaza o copie a musical.ly

Publicat in June 10, 2018   ·   Fara comentarii

Inca o data, Facebook se inspira direct de la concurenta cu aceasta noua functionalitate. Acordurile cu casa de discuri deschide in egala masura calea spre o oferta de muzica online integrata in reteaua sociala.

aplicatie facebookInca o aplicatie copiata de Facebook. Reteaua sociala tocmai a anuntat o functie video de karaoke in maniera musical.ly. Aceasta aplicatie, lansata in 2014, permite realizarea unor selfiuri video in cadrul carora utilizatorul poate face playback pe o melodie aleasa de el. Extrem de populara, in randul tinerilor in special, aplicatia a cucerit peste 100 de milioane de utilizatori. Functionalitatea este disponibila doar in cadrul video-urilor live pe Facebook. Pentru asta, trebuie sa alegi Lip Sync Live printre selectia de masti propuse in mod obisnuit. Apoi, o lista de melodii este afisata dintre care se poate alege cea dorita. Mai apoi, utilizatorul trebuie doar sa mimeze versurile melodiei alese in timp ce este difuzata.

Va deveni Facebook in curand rivalul Spotify? Nu este prima data cand Facebook se inspira dintr-un serviciu concurent. Drept marturie stau Stories, aceste publicatii efemere inspirate de la Snapchat. O alta veste buna muzicala pentru utilizatorii retelei sociale – cipurile personale care au pe fundal o melodie nu vor mai fi tinta drepturilor de autor si nu vor mai fi retrase. Facebook a semnat acorduri cu numeroase case de discuri. Acest lucru se traduce printr-un numar mare de functionalitati sociale. Insa numerosi sunt cei care se indoiesc de faptul ca Facebook isi va lansa propriul serviciu, strategia sa de absorbtie si adaptare a tuturor lucrurilor care functioneaza la concurenti pare sa functioneze mai bine.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri