reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Experiente revigorante cu o baterie de dus potrivita | 6pm.ro

Experiente revigorante cu o baterie de dus potrivita

Publicat in April 27, 2020   ·   Fara comentarii

Baia este incaperea cu trafic intens a oricarei case, in care umiditatea este foarte ridicata, motiv pentru care este necesar sa fie dotata cu mobila si instalatii sanitare de calitate destinate in special unui astfel de mediu. Bateriile pentru dus sau cada si cele pentru lavoar sunt doua din produsele care trebuie alese cu grija, avand in vedere utilizarea foarte frecventa a acestora.

O baterie de dus este un obiect sanitar extrem de important in orice baie, deoarece de functionarea ei optima depinde calitatea diminetilor si a noptilor tale, ea marcand atat inceputul cat si sfarsitul unei zile.

Tipuri de baterii de dus

O baterie de dus poate avea diferite tipuri de montaj:

  • Montaj in perete: corpul bateriei de acest tip se monteaza direct pe perete si reprezinta cel mai popular model de baterie. Variantele acestui tip de baterie sunt multiple, iar alegerea ta va depinde de ce culoare preferi, de stilul decorativ al baii si de bugetul stabilit. Fii sigur ca vei avea de unde sa alegi!
  • Montaj incastrat: bateria de acest tip se monteaza tot in perete, diferenta fiind ca are in componenta un corp incastrat, ceea ce face din acest model o baterie cu design minimalist, fiind vizibil doar robinetul.

Dupa tipul de comanda gasim:

  • Baterii dus monocomanda: care contin un singur robinet si au avantajul unei utilizari usoare;
  • Baterii de dus dubla comanda: care contin doi robineti, unul pentru apa rece si altul pentru apa calda.

 

In functie de materialul din care sunt confectionate, bateriile pot fi din alama, otel inoxidabil, zinc, bronz sau plastic.

  • Baterii din alama: acest metal este un aliaj de cupru cu zinc si alte metale in cantitati mici. Cel mai problematic si nesanatos este plumbul, motiv pentru care producatorii se straduiesc sa ii limiteze din ce in ce mai mult cantitatea disponibila in instalatii si obiecte sanitare. Grohe, firma germana producatoare de armaturi sanitare, prezenta in Romania prin intermediul magazinului online baterii-lux.ro, a reusit sa reduca plumbul la o cantitate neglijabila, inlocuindu-l cu metale inofensive;
  • Baterii din inox: aliaj de otel cu crom dar si alte metale, in functie de industria in care este folosit, este un metal mult mai tare decat alama si rezista mai bine la temperaturi extrem de inalte;
  • Baterii din zinc: acestea sunt mai ieftine comparativ cu primele doua. Pentru producerea de baterii este folosit de obicei un aliaj de zinc cu aluminiu, magneziu si cupru. Bateriile din acest material se pot identifica prin greutatea mai usoara, dar trebuie luat in considerare faptul ca nu sunt atat de rezistente pe termen lung;
  • Baterii din plastic: plasticul este materialul cel mai ieftin, dar si cel mai putin potrivit pentru baterii, pentru ca nu este rezistent. Totusi, exista un tip de plastic numit PEX folosit cu succes pentru instalatii sanitare si are importantul avantaj de a nu contine plumb.

O baterie de dus cu adevarat deosebita si foarte usor de utilizat este bateria cu termonstat, disponibila pe baterii-lux.ro. Se evidentiaza prin limitarea temperaturii la 380 sau 400 C, functie care iti permite sa te bucuri de temperatura ideala pentru dus si sa eviti orice accident creat de o temperatura prea inalta a apei.

Descopera calitatea superioara

Baterii-lux.ro este un magazin online care comercializeaza in exclusivitate obiecte si accesorii sanitare marca Grohe. Cunoscuta la nivel mondial, marca Grohe functioneaza pe baza unor valori precum tehnologia, calitatea, designul deosebit si durabilitatea.

Baterii-lux.ro aduce in prim plan produse inovatoare care ofera experiente surprinzatoare in orice casa. Grohe urmareste simplificarea vietii oferind control, confort si siguranta.

Pentru mai multe detalii despre produsele comercializate in magazin, nu trebuie decat sa accesezi site-ul companiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri