reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Evenimentele de vara pe litoral, la final de sezon | 6pm.ro

Evenimentele de vara pe litoral, la final de sezon

Publicat in August 19, 2015   ·   Fara comentarii

Dupa ce primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau a declarat ca nu este obligatia primariei sa organizeze evenimente in statiunea Mamaia, perla litoralului romanesc a parut mai saraca in evenimente speciale ca oricand in ultima jumatate de deceniu. Cu toate acestea litoralul romanesc nu sufera din cauza lipsei de evenimente, in Constanta si in Mamaia fiind planuite o serie de evenimente speciale pentru perioada din mijlocul lunii august pana la inceputul lui septembrie.

evenimente litoral

evenimente litoral

Saptamana marii, in perioada 10-14 august, este una dintre cele mai pline de evenimente pe litoralul romanesc al Marii Negre cu spectacole puse in scena de Marina si Academia Navala, printre altele.

Desi in Mamaia lucrurile se desfasoara mai putin alert decat in alti ani, programul nu este totusi gol, pe data de 22 august avand loc concursul mamaia Strong Man, iar pe 28 Parada Mamaia Style.

Tot la final de august si tot in Mamaia are loc festivalul anual Fashion Summer Festival 2015, pe 28, 29 si 30 august.

Pana pe data de 6 septembrie, pe final de sezon, Primaria Constanta organizeaza spectacole estivale pentru copii in fiecare dupa amiaza, statui vivante si animatori pe picioroange in weekend, in zona faleza Cazinou Mamaia.

Tot in Mamaia va avea loc in luna septembrie Thriathlon Challenge 2015.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri