reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Evanghelia ajunge si in inchisorile din Ucraina | 6pm.ro

Evanghelia ajunge si in inchisorile din Ucraina

Publicat in February 18, 2019   ·   Fara comentarii

Chiar daca in Ucraina rata criminalitatii este extrem de ridicata si exista conflictul continuu cu separatistii pro-rusi, in inchisorile situate in partea de est a Ucrainei se petrece ceva incredibil.

Bibilie inchisori

Gratie unei lucrari apartinand unui lider al unei gasti de infractori devenit acum pastor, pe numele sau Serghei Kazmenko, numerosi sunt cei care isi intorc viata spre Hristos in unele din cele mai dure inchisori din aceasta regiune destul de problematica a tarii.

Aici, Serghei se roaga pentru doi barbati care au acceptat sa il primeasca pe Hristos in viata lor, inchisoare in care el insusi a ispasit o sentinta de 8 ani de zile pe motiv ca a atacat un politist.

Serghei considera ca aceasta chemare de a-i ajuta pe detinutii din inchisoarea din Ucraina vine de la Dumnezeu. Facand acest lucru isi spala propriile pacate, propriile infractiuni legate de jafurile armate. In inchisoare se intalneste cu barbati pe care ii cunoaste inca de pe vremea cand era el detinut, care au de ispasit condamnari pe viata.

Numerosi din acestia, dupa eliberare, au uitat de Dumnezeu motiv pentru care au fost inchisi din nou. De cand si-a inceput misiunea Serghei a ajutat peste 100 de persoane, fosti infractori avand o rata de succes absolut uimitoare, unul din acestia fiind un fost dependent de droguri, Alexander Enicini.

Serghei vrea sa continue sa il slujeasca pe Dumnezeu si sa ii ajute pe detinuti. Visul sau este acela de a se impaca cu cei doi fii ai sai de care s-a indepartat si de a se casatori intr-o buna zi.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri