reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Europa trebuie sa se astepte la un al doilea val de coronavirus conform autoritatilor sanitare | 6pm.ro

Europa trebuie sa se astepte la un al doilea val de coronavirus conform autoritatilor sanitare

Publicat in May 29, 2020   ·   Fara comentarii

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor estimeaza ca va exista fara indoiala un al doilea val de coronavirus, problema consta in a sti cand si ce amploare va avea.

pandemie coronavirus

Este o chestiune de timp, insa conform parerilor resposabililor sanitari europeni, sosirea unui al doilea val de infectii cu coronavirus este sigura. In timp ce numeroase tari au inceput sa se relaxeze progresiv, directoarea Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor, Andrea Ammon a declarat ca trebuie sa fim pregatiti in fata acestui al doilea val.

Problema nu este aceea sa stim daca va exista sau nu un al doilea val ci cand va veni acesta si ce amploare va avea. Virusul este in jurul nostru, circula inca din ianuarie-februarie in Europa. Andrea Ammon a subliniat faptul ca cifrele cu privire la imunitatea populatiei nu sunt deloc incurajatoare – 85-90% din persoane raman inca expuse la Covid-19.

Aceasta a adaugat ca nu isi doreste sa contureze o imagine catastrofica insa trebuie sa fim cat se poate de realisti. Inca nu este momentul potrivit sa ne relaxam complet. Viteza de propagare a Covid-19 a fost cam subestimata. Europa este cel mai afectata continent de pandemia cu coronavirus cu aproape doua milioane de cazuri din care 169.932 de decese in principal in Regatul Unit, Italia, Franta si Spania. In total, planeta a inregistrat peste 5 milioane de cazuri din care 328.220 de decese.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri