Englezii ii ataca din nou pe romani. Spun ca le aducem tuberculoza

Publicat in April 10, 2013   ·   Fara comentarii

The Sun a publicat Miercuri un articol care acuza imigrantii romani ca ar putea aduce in Marea Britanie o bacterie a tuberculozei rezistenta la medicamente. Aceeasi publicatie a trimis un reporter in Roamnia pentru a constata la fata locului care este situatia.

romanii in anglia

the sun ataca

Conform articolului, in Romania acesta maladie secera sute de vieti anual, cauzele fiind in opinia aceleasi publicatii, saracia si asistenta medicala precara.

Campania antiemigranti din Romania continua in Anglia, tema principala fiind ca romanii care se vor indrepta spre Regatul Unit cand acesta isi va deschide portile, pot aduce cu ei aceasta bacterie, dar si ca vor invada tara prin numarul lor.

Reporterul sosit in Romania pentru investigarea situatiei concluzioneaza ca poate fi asteptat un dezastru, deoarece bolnavii din Romania nu sunt constienti de gravitatea bolii si pot sa imigreze in mod voit chiar pentru a gasi medicamente care sa trateze aceasta boala.


Si alte tari din Europa printre care Olanda si Italia, au declarat ca au probleme legate de pacienti cu tuberculoza proveniti din Romania.

Aceste tari au facut publice declaratiile dupa aparitia in The Sun a articolului “Bombă cu ceas: Imigrantii romani ar putea aduce tuberculoza rezistenta la medicamente in Marea Britanie“.

Despre acuzatiile aduse romanilor de catre cei din Anglia au mai scris si cei de la rtv.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro