reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Elon Musk a prezentat liftul de masina care va rezolva problema traficului | 6pm.ro

Elon Musk a prezentat liftul de masina care va rezolva problema traficului

Publicat in July 30, 2017   ·   Fara comentarii

Elon Musk este o persoana extrem de activa pe retelele sociale, pe Instagram si pe Twitter in special. Cunoscutul antreprenor posteaza aproape zilnic update-uri care fac referire la numeroasele sale proiecte, care mai de care mai ambitioase. Cea mai recenta postare a sa pe retelele sociale infatiseaza liftul care urmeaza sa fie folosit in cadrul unui sistem dezvoltat de Boring Company, sistem care vrea sa rezolve odata pentru totdeauna problema traficului.

Boring Company

Din clipul video postat de Elon Musk pe Instagram se poate observa in amanunt procesul prin care autovehiculele urmeaza sa treaca pentru a accesa reteaua subterana de transport. Din dorinta de a demonstra asa cum trebuie capacitatea noului sau lift, Elon Musk s-a folosit, bineinteles, de o Tesla Model S, unul din numeroasele modele de masina pe care le produce in California. Acesta a condus masina pana la o platforma, dupa care a coborat  rapid sub pamant.  Un lucru de care Bruce Wayne ar fi mandru.

In urma cu mai putin de o luna, The Boring Company a inceput sa sape  primul tunel de acest gen, care urmeaza sa ”lege” sediul SpaceX din Hawthorne, California, de parcarea aceleiasi companii. Planul elaborat al lui Musk este acela de a construi o retea subterana pe sub cele mai mari orase ale lumii, retea care va avea rolul de a ”purta” masinile pe platforme electrice la viteze ce depasesc 160 de kilometri pe ora.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri