Elev eliminat de la proba de matematica din cadrul Evaluarii Nationale

Publicat in June 24, 2019   ·   Fara comentarii

Un absolvent de clasa a opta din Bucuresti a fost eliminat joi de la proba de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale, acuzat fiind de tentativa de frauda conform unei informari venite din partea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

elev eliminat

Conform sursei citate, la acest examen au participat aproximativ 13,761 de candidati din 13,933 inscrisi. Absolventii de clasa a opta din partea minoritatilor nationale au sustinut vineri proba obligatorie de Limba si literatura materna.

Primele rezultate urmeaza sa fie afisate marti, 25 iunie, pana la ora 12,00 la fiecare centru de examen in parte. Contestatiile se vor depune in aceeasi zi, intre orele 14,00-20,00 urmand ca rezultatele finale dupa contestatii sa fie afisate pana sambata 29 iunie.

Toate probele din cadrul Evaluarii Nationale au fost monitorizate audio-video.

Candidatii au avut obligatia de a avea asupra lor actul de identitate si un instrument de scris cu cerneala sau cu pasta albastra pentru a redacta lucrarea de examen, un creion negru pentru realizarea desenelor/schemelor necesare la proba de Matematica.

Conform MEN, se interzice cu desavarsire introducerea in sala de examen a unor obiecte precum ghiozdane, sacose, posete sau rucsacuri. In plus, elevii au fost informati de faptul ca se interzice accesul in sali cu orice fel de lucrari precum manuale, notite sau dictionare. Nici mijloacele electronice de calcul nu sunt permise sau stickurile de memorie, telefoanele, tabletele, etc.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Educatie
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro