reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Economisirea din timp pentru ultimul drum | 6pm.ro

Economisirea din timp pentru ultimul drum

Publicat in April 8, 2018   ·   Fara comentarii

Daca ai impresia ca toate lucrurile din jurul tau sunt perfecte si nu se vor schimba niciodata, trebuie sa-ti amintesc ca lucrurile se pot schimba putin sau pot lua o alta turnura in acest sens. Exista o perioada in care trebuie sa te supui si tu acelor reguli naturale ce apar involuntar si mai ales atunci cand imbatranesti si te indrepti cu pasi repezi catre finalul vietii. Chiar daca sunt suficiente persoane ce nu se pot obisnui cu astfel de chestiuni, intr-un final accepta acest fir natural al intamplarilor si incep sa reflecteze asupra lor.

ultimul drum

ultimul drum

O buna parte dintre aceste persoane dupace au gandit si evenimentele mai putin placute, in incercarea sa caute si sa gaseasca cea mai buna firma de pompe funebre din sector trei, care sa fie cat mai aproape de locuinta lor, dar care sa le ofere si serviciile funerare la care acestia au mari asteptari. Si nu trebuie sa mai spunem ca majoritatea batranilorsunt foarte dificili si foarte greu le poti intra in voie. Pe de alta parte trebuie sa-i apreciem pe acei batrani care inca sunt lucizi si stiu foarte bine ceeace isi doresc.

Ba mai mult decat atat acestia nu accepta sa le realizeze altcineva treburile sau sa ia decizii importante in locul lor. Si poate ca ar trebui sa apreciem mai mult acest tip de persoane, in special pe acelea care au un spirit dezvoltat al responsabilitatii cu atat mai mult cu cat putem face referire la acele persoane care se pregatesc din timp pentru ultimul drum. Pana la urma ar trebui si noi cei mai tineri sau maturi sa incercam sa intelegem aceste persoane, mult mai in varsta ca noi, chiar daca ele par destul de dificile si uneori avem impresia ca sunt insuportabile.

Prin urmare cei care cred ca pentru un batran lucrurile sunt foarte usoare si nimic nu mai poate fi dificil pentru acestia, oricat de simple ar fi lucrurile pe atat de intortochiate li se par. Insa cel mai greu este de acceptat faptul ca ei nu mai sunt de ajutor pentru membrii mai tineri ai familiei si ca in loc sa devinaun suport pentru acestia se transforma intr-o piedica si o greutate. Bineinteles ca acest lucru nu este valabil pentru toti batranii cu atat mai mult daca ne amintim de cei care sunt foarte respectosi, chiar daca au o varsta, si nu cer lucruri imposibile.

De aceea pentru acesti batrani este foarte important sa stie ca toate acele lucruri necesare pentru ultimul drum sunt contractate din timp sau ca cel putin se pot adresa catre firme specializate ce au astfel de servicii complete si complexe. Am putea spune ca unii dintre ei deja economisesc diverse sume de bani pentru a putea achizitiona astfel de servicii funerare, gandindu-se ca astfel isi vor ajuta familia, care va fi oricum indurerata de pierderea lor. Iar cei mai constienti iau astfel de decizii inainte ca lucrurile sa se inrautateasca si inainte ca ei sa devina o piatra de moara pentru restul familiei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri