reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Un download la 900 Mbit/S cu Dell Latitude 5G | 6pm.ro

Un download la 900 Mbit/S cu Dell Latitude 5G

Publicat in May 8, 2020   ·   Fara comentarii

La inceput de an, cu ocazia CES 2020, DELL isi dezvaluia primul notebook dotat cu tehnologia 5G. Acest nou venit, DELL Latitude 9510 a fost testat in ceea ce priveste conexiunea 5G. Rezultat – 900 Mbit/S in ceea ce priveste rata de transfer.

Dell Latitude

5G isi urmeaza ascensiunea cam peste tot in lume. Si daca tehnologia mobila pare initial interesanta doar in privinta unui smartphone sau segmentul autovehiculelor, constructorii de notebook-uri ar putea profita in egala masura foarte bine. Astfel, unii constructori au venit cu unele modele de notebook dotate cu tehnologia 5G. Este cazul lui Lenovo, HP Elite Dragonfly, Huawei si Dell.

Si pentru ca eventualii clienti sa isi dea seama de interesul 5G in ceea ce priveste un laptop, Dell l-a ales ca partener pe celebrul Orange. Ocazia pentru ambii parteneri de a efectua teste pe teren pentru a analiza situatia reala. Unele teste au fost deja efectuate si au sedus un numar mare de utilizatori de laptop, pe cei in cautare de viteza in special. Die ca este vorba despre download sau streaming, acest laptop este mai mult decat ideal..

Primele teste efectuate au permis viteze de descarcare care depasesc 900Mbit/S. Debituri care permit in egala masura accesul si exploatarea unor platforme pentru mobilitate si Cloud. De altfel, pe langa integrarea tehnologiei 5G, va mintim faptul ca acest laptop este in egala masura dotat cu Wi-Fi 6 si cu o autonomie care poate sa ajunga pana la 30 de ore. Printre alte caracteristici, de notat este prezenta unui procesor IntelCore i5 10210U, a 16GB RAM si a unui hard disk SSD de 256 GB.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri