Dorinel Munteanu, noul antrenor al lui Dinamo

Publicat in November 15, 2012   ·   Fara comentarii

Slabele rezultate ale echipei Dinamo in Liga I (locul 7 in clasament), au dus la solicitarea din partea actionarilor ca d-nul Dario Bonetti sa fie inlocuit.

dorinel munteanu dinamo

Dorinel Munteanu

Rezilierea contractului a fost facuta in conditii amiabile conform d-nului Savulescu, neexistant nici o clauza in acest contract.

In locul lui d-nului Bonetti, echipa Dinamo va fi antrenata de d-nul Dorinel Munteanu, care revine la Dinamo dupa 20 ani (a parasit echipa in 1992, ca fotbalist, transferandu-se la Cercle Bruges).

Dorinel Munteanu a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu Dinamo, iar astazi va fi prezentat intr-o conferinta de presa.

Aceasta schimbare este dorinta actionarilor, fanii insa au o alta optiune pentru antrenorul echipei: d-nul Petre Grigoras, exprimandu-si punctul de vedere Luni seara la sediul Computerland (circa 50 fani prezenti).


Motivul pentru care fanii nu sunt foarte incantati de d-nul Munteanu ar fi trecutul “stelist” al acestuia.

Despre venirea lui Dorinel Munteanu la Dinamo si protestele fanilor au mai scris si cei de la mediafax.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro