reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Documentarul "The Romanians are Coming" ar putea fi amendat de Ofcom | 6pm.ro

Documentarul “The Romanians are Coming” ar putea fi amendat de Ofcom

Publicat in August 26, 2015   ·   Fara comentarii

Documentarul “The Romanians are Coming” intrat pe grila de programe a canalului britanic Channel 4 a creat controverse inca de la episodul pilot. Documentarul prezinta o serie de cetateni romani, in principal de origine rroma care ajung in Marea Britanie in incercarea de a castiga bani in moduri mai mult sau mai putin cinstite. Documentarul de tip reality show urmareste o serie de protagonisiti alesi pe criterii care au reusit sa scandalizeze comunitatea de romani din tara.

The Romanians are Coming

The Romanians

Cea mai mare parte din diaspora romaneasca aflata in Marea Britanie este formata din programatori, specialisti IT, designeri si numeroase alte categorii de cetateni care lucreaza in cadru legal si sunt platitori de taxe. De la lansarea programului, Ofcom – echivalentul britanic al CNA-ului a inceput sa primeasca plangeri care au ajuns rapid la peste 150.

Romanii din Marea Britanie dar si rudele si prietenii acestora s-au declarat jigniti de modul in care programul portretizeaza comunitatea romaneasca, acesta fiind un “material potential ofensator” care “nu este justificat in context”.

Documentarul celor de la Channel 4 a fost aspru criticat de presa si comunitatea online din Romania, acesta nascand discutii aprinse asupra modului in care este prezentata tara si comunitatea romaneasca din prisma unor tipuri de “personaje” care sunt mai degraba exceptia decat regula si reprezinta de fapt o minoritate, independent de faptul ca detin cetatenie romana.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri