DisruptHR, un concept avangardist

Publicat in September 23, 2017   ·   Fara comentarii

Pe data de 5 octombrie, cate cinci minute de inspiratie din partea unui numar de 15 speakeri urmeaza sa faca knock-out tot ceea ce credeam ca stim despre oamenii de afaceri si despre provocarile de-a lungul carierei acestora.

Distrupt HR

Cluj-Napoca urmeaza sa se alature celor numai putin de 15 orase din lume care au primit deja cu energie si entuziasm Distrupt HR, un concept avangardist, un eveniment dedicat specialistilor in relationarea cu cel mai valoros capital  economic si anume cel uman.

Un numar de 15 speakeri urmeaza sa urce pe scena cu scopul de a ne arata o cu totul si cu totul alta dimensiune a profesionalismului – aceea a curajului si inovatiei personale care zi de zi fac diferenta in vietile a sute de oameni care interactioneaza – clienti, colegi, colaboratori si oameni pe care ii inspira sau pe care ii ghideaza in cariera.

Succesul imens al primei editii Disrupt HR dovedeste faptul ca profesionistii din domeniul resurselor umane asteptau de mai multa vreme un astfel de eveniment mai special, atipic si energic.

Disrupt HR se va bucura de prezenta unor invitati speciali precum Crina Ilie (HR VP Europe and Africa Genpact), Cornel Hoza (Presedinte Beard Brothers),Tiarnan O hAimhirgin (Vice President Sales & Distribution at Ursus Breweries), Gerry Chandran (Managing Partner at SARGIA Partners, Master Coach), Ionut Neascu (Crisis Negotiation Expert) sau Colin Lovering (Chairman of the British Romanian Chamber of Commerce) impreuna cu alti speakeri extraordinari, seara continuand cu o sesiune de networking si un concert live al trupei Incognito.

Gazda evenimentului este Euphoria Music Hall, un spatiu de intalnire neconventional care imbina traditia unei vechi fabrici de bere si tehnologia de ultima generatie cu puternice accente city .

 

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Timp liber
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro