reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Un dispozitiv ne spune, din respiratie, de ce boli suferim | 6pm.ro

Un dispozitiv ne spune, din respiratie, de ce boli suferim

Publicat in January 16, 2017   ·   Fara comentarii

Nu exista om caruia sa nu ii fie teama de boala. O teama justificata de altfel asta deoarece bolile ne pandesc la orice pas, la tot coltul. Un test de respiratie rapida ne-ar putea ajuta sa aflam in cel mai scurt timp daca suferim sau nu de cancer.

gethumb.details

test respiratie

Un dispozitiv nou ce analizeaza semnatura chmica a gazelor cu scopul de a oferi un diagnostic cat mai exact unei persoane a fost creat de o echipa condusa de oameni de stiinta din cadrul Institutului de Tehnologie din Israel. Dupa publicarea rezulatelor obtinute in Revista American Chemical Society Nano, realizatorii acestui studiu au explicat ca matricea a fost alcatuita din nanotuburi din carton si din particule din aur cu scopul de a izola substantele chimice cunoscute sub numele de COV, compusi organici volatili din respiratia a numai putin de 1400 de oameni.

Din cei 1400 de oameni in jur de 800 sufera de una din cele 17 boli mai grave in timp ce restul au iesit perfect sanatosi. Cercetatorii au creat un algoritm menit sa recunoasca semnaturile chimice ale acestor 17 boli iar boala poate fi depistat cu ajutorul inteligentei artificiale. Cancerul ovarian se poate depista in cel mai scurt timp dar si scleroza multipla, insuficienta renala si multe alte boli.

Conform specialistilor, acest dispozitiv ar urma sa fie lansat pe piata in urmatorii cinci ani si ar costa in jur de 30 de dolari. O tehnologie revolutionara care ar salva de la moarte un numar mare de persoane datorita depistarii precoce a bolii.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri