reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Din cel mai bun plan de economisire nu lipsesc ideile smart! | 6pm.ro

Din cel mai bun plan de economisire nu lipsesc ideile smart!

Publicat in December 15, 2020   ·   Fara comentarii

In foarte multe situatii in care debitorii nu isi mai pot plati facturile sau datoriile, la modul general, stresul se manifesta in legatura cu ceea ce inseamna executare silita. Dar chiar si pentru preintampinarea acestei proceduri se pot gasi solutii. Disciplina financiara, economisirea si rabdarea in drumul catre atingerea obiectivelor, sunt arme redutabile care asigura succesul, indiferent de problematica impusa de o situatie. Astfel se intampla si cand in discutie intra datoriile.

plan de economisire

plan de economisire

Oamenii smart gasesc ca un plan de economisire bine conceput si, ulterior, implementat, poate fi drumul cel mai sigur catre ziua fara datorii. Un astfel de plan trebuie luat in calcul inclusiv pentru un fond de urgenta, pentru ca se poate dovedi util in cele mai neasteptate situatii. Cei care cauta ajutor pentru plata datoriilor ar trebui sa stie ca primul pas pleaca de la ei. In primul rand, ei singuri se pot ajuta, economisind.

Care sunt cele mai importante aspecte care trebuie luate in calcul pentru a crea un plan de economisire?

Potrivit agentilor KRUK Romania, orice plan bun de economisire este conditionat in primul rand de cheltuielile pentru necesitatile stricte si de alte tipuri de cheltuieli mai putin importante. In categoria necesitatilor intra plata alimentelor, utilitatilor, chiriei, daca este cazul si a produselor basic pentru igiena. Cheltuielile pentru mancare, de exemplu, pot fi tinute sub control cumparand alimentele de la hipermarketuri, pentru o saptamana. Este o decizie smart, avand in vedere ca mancarea cumparata conform listei cu care se pleaca de acasa, poate sa ajunga pentru sapte zile.

Apoi, sunt trucuri care folosite inteligent, salveaza mult din buget. De exemplu, cafeaua ambalata in pachete de un kilogram, este mai ieftina decat cea ambalata in pachete mici, Cana filtranta se cumpara o data, ceea ce inseamna ca nu va ma fi necesar sa se achizitionezezilnic apa imbuteliata.

Pana si Uber se poate dovedi un moft, chiar daca uneori este ma ieftin decat un taxi. De asemenea, cei care vor sa economiseasca vor constata ca pot trai si fara abonament la diferite aplicatii Netflix, YouTube Premium etc. In concluzie, pentru economisire sunt foarte importante inclusiv sumele mici, care se pot salva lunar, cate putin cu putin.

In mod cert, chibzuinta este mama economisirii si unui om chibzuit ii este cu mult mai simplu sa nu ajunga la executare silita pentru neplata datoriilor.

Nici ajutorul pentru plata datoriilor obtinut de la profesionisti nu este insignifiant

Numeroase persoane cu datorii, gestionate de compania KRUK, au beneficiat de sfaturile oferite de agenti cu experienta, reusind sa iasa din datorii ma repede decat si-ar fi imaginat. Plecand de la Angajamentul de plata in care li s-a permis sa treaca rate pe care sa le poata plati lunar in functie de venituri, la sfaturi care pot fi date doar din experienta job-ului practicat in domeniu si pana la plata ratelor online, simplu, sigur si rapid prin e-KRUK, multi au realizat ca datoriile nu mai sunt privite ca o povara imposibil de dus si se pot plati la timp.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri