reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Din 17 iunie a incetat emisia analogica terestra a posturilor TV din Romania | 6pm.ro

Din 17 iunie a incetat emisia analogica terestra a posturilor TV din Romania

Publicat in July 15, 2015   ·   Fara comentarii

Consiliul National al Audiovizualului se pregateste pentru adoptarea deciziei in conformitate cu Strategia Nationala aprobata de Guvern prin Hotararea de Guvern 403/2013. CNA a decis intr-o sedinta speciala ca retelele de televiziune din tara sa informeze publicul printr-un text standardizat in legatura cu aceasta schimbare ce va intra in vigoare la inceputul verii, jumatatea lunii iunie.

difuzare analogica

posturi tv

Vicepresendintele Consiliului National al Audiovizualului Rasvan Popescu sublinieaza ca CNA va cere fiecarui radiodifuzor care isi inceteaza emisia analogica terestra la aceasta data sa anunte publicul in legatura cu schimbarea. O serie de posturi de televiziune locala au facut deja cereri si au primit licente pentru transmiterea semnalului prin cablu astfel incat sa poata continua difuzarea programelor.

Postul de televiziune TVR a anuntat deja ca va desfasura o campanie informativa in legatura cu incetarea transmisiei analogice in tara.

Textul instructiunilor care au fost difuzate atat sonor cat si vizual in perioada 8-16 iunie in intervalul orar 18:00-22:00 a fost aprobat de CNA.

Cu toate acestea, conform unui proiect de lege avizat de CNA in luna aprilie, serviciile publice si private de televiziune care functioneaza in sistem analogic vor putea transmite in continuare, temporar, pana la data de 31 decembrie 2016 pe banda de frecventa radio 174-230 MHz.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri