reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

DIICOT trimite in judecata trei membri Anonymous din Romania | 6pm.ro

DIICOT trimite in judecata trei membri Anonymous din Romania

Publicat in November 12, 2012   ·   Fara comentarii

Gruparea Anonymous , grupare de kackeri care s-a format in 2003, motiveaza ca lupta sub umbra anonimatului pentru libertatea Internetului, aceasta fiind motivatia pe care o afiseaza gruparea ce cuprinde membrii din toata lumea.

Anonymous

Anonymous

La aparitiile publice poarta binecunoscuta masca Guy Fawkes din filmul V de la Vendeta, implicandu-se in ultimii ani in actiuni de mare amploare care vizeaza autoritatile de pretutindeni.

Trei dintre membrii Anonymous din Romania au fost trimisi in judecata sub acuzatia de terorism cibernetic, pentru accesarea ilegala de sisteme informatice si sustragerea de date confidentiale care nu erau destinate publicitatii, facandu-le publice.

Cei trei sunt Gabor Fabian 25 ani din Tagul Mures, Mihai Emil Picos 27 ani din Alba Iulia si Gabriel Baleasa 24 ani din Piatra Neamt. Ei faceau parte dintr-o grupare infractionala specializata in actiuni de terorism cibernetic.


Liderul acestei grupari se pare ca era Gabriel Baleasa, hacker cunoscut pe Internet sub diverse nickname-uri cum ar fi “anonsweb”, “lulzcart” sau “cartman”.

Despre trimiterea in judecata a membrilor Anonymous au mai scris si cei de la stirileprotv.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri