Deutsche Bank, cea mai puternica banca germana vrea sa taie la sange

Publicat in April 26, 2018   ·   Fara comentarii

Deutsche Bank

Cea mai puternica banca germana isi restructureaza o divizie intreaga. Banca se pare ca s-a dovedit incapabila de a produce bani in acest business, indiferent de conditiile impuse de piata.

La doar doua luni trecute de cand a preluat conducerea uneia din cele mai puternice banci germane, Deutsche Banck, directorul Christian Sewing a afirmat ca ia in considerare reducerea participatiei in cadrul unitatilor in care se detin titluri in numerar. Acest fapt ar retrage banca din cursa mentinuta mai bine de 20 de ani in incercarea de a concura cu Wall Street-ul conform Bloomberg.

Sewing a declarat ca ia in considerare restructurarea diviziei de titluri in numerar situata in SUA, in cadrul unui plan maret de reorganizare a bratului de investitii conform sursei citate.

O mutare care, daca va fi pusa in aplicare, ar semnala o reorientare spre segmentele de business cu risc scazut. Executivii care l-au precedat pe Sewing au reusit sa transforme acest brat de investitii al Deutsche Bank intr-una din cele mai ambitioase entitate de acest tip din Europa, care ar fi putut sa concureze de la egal la egal cu cele mai cunoscute firme din SUA insa, in ultimii doi ani randamentele au inceput sa scada vertiginos. Fostul director al bancii, John Cryan a incercat sa readuca aceasta banca pe profit insa nu a reusit sa ii multumeasca pe actionari si a decis sa paraseasca pozitia luna aceasta.

Deutsche Bank inregistreaza cea de-a doua cea mai proasta performanta dintre bancile listate la bursa.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Finante si banci
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro