DeSoi, brandul bucurestean care a redefinit experienta brunch-ului intr-un concept gastronomic one-stop shop, isi extinde prezenta in Capitala cu a doua locatie. Noul restaurant este inaugurat in cadrul iconicului Hotel Cismigiu si marcheaza un pas important in consolidarea unui concept deja apreciat de comunitatea locala.
Ne dorim ca fiecare vizitator al Hotelului Cismigiu sa simta ca primeste mai mult decat o simpla cazare si ca beneficiaza de o experienta completa si autentica, care imbina confortul cu bucuria timpului petrecut intr-un loc primitor”, a declarat Mirela Cojocaru, General Manager al Hotelului Cismigiu.
„DeSoi completeaza perfect aceasta viziune prin calitatea produselor sale si atmosfera prietenoasa pe care o aduce. In acelasi timp, acest parteneriat ne ofera oportunitatea de a transforma spatiul intr-un hub vibrant al orasului, unde turistii, localnicii si comunitatea de afaceri se pot intalni pentru evenimente corporate, culturale sau gastronomice”, a adaugat Mirela Cojocaru.
Designul noului restaurant DeSoi de la parterul Hotelului Cismigiu este semnat de arhitectul Alexandru Dabija, iar meniul de brunch si cina va fi creat de Head Chef Mugur Rusnac, unul dintre chefii noului val creativ din Romania, format in doua restaurante de doua stele Michelin din Irlanda si Belgia.
Damian Morcovescu, co-proprietar DeSoi, a declarat: „DeSoi este mai mult decat un restaurant; este un mix de delicatese & wine shop a carui bucatarie a fost de multe ori prea mica pentru ideile mari pe care le-am avut pana acum. Noua locatie de la Hotel Cismigiu va oferi echipei libertatea de a crea in voie si speram ca ne va permite sa punem bucatele noastre in centrul atentiei. Vom pastra aici elementele care definesc DeSoi, masa comuna, „biblioteca” de vinuri in fata careia ne place sa stam de vorba si o selectie de delicatese locale, dar accentul va fi pus pe meniul de brunch si cina.
„DeSoi aduce in noul spatiu conceptul care i-a cucerit pe bucurestenii care i-au trecut pragul in prima locatie, din Piata Sfantul Stefan nr. 8: o zona de dining cu brunch in fiecare zi, cina à la carte, cafea de specialitate si placinte facute dupa retete de familie. DeSoi ofera, de asemenea, produse atent selectionate de la mici producatori locali si un magazin de vinuri impresionant.
Noua deschidere marcheaza revitalizarea unui spatiu emblematic al Hotelului Cismigiu si aduce o experienta gastronomica diversificata pentru oaspeti si vizitatori. Prin acest parteneriat, Hotel Cismigiu isi consolideaza rolul de destinatie urbana completa, in care istoria si traditia se imbina cu servicii si evenimente moderne care raspund nevoilor comunitatii locale si ale turistilor.


