reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Designul BMW M9, conceput de un roman | 6pm.ro

Designul BMW M9, conceput de un roman

Publicat in February 9, 2013   ·   Fara comentarii

Noul concept al BMW M9 creat de designerul roman Razvan Radion, a reusit sa incante foarte mult fanii marcii bavareze. M9, cu designul creat de compatriotul nostru, nu este in planul de productie al BMW, insa imaginile lansate pe internet au facut o impresie uimitoare.

concept bmw m9

concept m9

Conceptul lui Razvan pentru M9 este o combinatie intre un super sport si GT, dotat cu un motor V12, avand posibilitatea de a rivaliza cu marci cunoscute cum ar fi Ferrari, fara a denatura caracteristicile proprii ale modelelor BMW.

Conform propriilor declaratii, Razvan Radion a incercat “un concept cu o filozofie diferita fata de cea a liniei de design BMW”.

Tanarul nu se lanseaza in declaratii despre detalii tehnice, preferand sa lase imaginile noului prototip sa vorbeasca de la sine, cu promisiunea ca vor mai fi si alte concepte care ar putea revolutiona tot ce se cunoaste la ora actuala despre marci celebre cum ar fi: Mercedes SL 900, Audi R9, Alfa 9C.


Despre conceptul modelului BMW M9 au mai scris si cei de la sport.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri