reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Descopera mai multe informatii despre hotelurile plutitoare din Delta Dunarii | 6pm.ro

Descopera mai multe informatii despre hotelurile plutitoare din Delta Dunarii

Publicat in October 11, 2020   ·   Fara comentarii

Flotelul este hotelul plutitor care are potential sa devina o noua atractie turistica din Delta Dunarii. Poti descoperi mai multe informatii din turism accesand acest site https://ghimpele.ro/turism/ .

GLO Marina este o companie de arhitectura navala care isi doreste sa realizeze doua hoteluri plutitoare de 4 stele.Descopera mai multe informatii despre hotelurile plutitoare din Delta Dunarii

        Ce implica realizarea acestor hoteluri

“Conceptele GLO Marine includ confortul unui hotel de 4* și oferă un spațiu pentru o familie sau un grup de prieteni care caută să petreacă o vacanță departe de aglomerație. Designul hotelurilor este integrat în mod firesc cu natura și am inclus materiale eco și sustenabile, energie regenerabilă, panouri solare, waste management etc. Mai mult, pentru a reduce nivelul de zgomot și emisii, noi vom propune cumpărătorilor varianta de propulsie hibridă.”a declarat Radu Procop, Director de marketing GLO Marine.

Hotelurile vor avea o lungime de 40 de metri si o latime de 9.5 m. In aceste hoteluri se pot caza pana la 28 de pasageri si un echipaj permanent de 4 persoane. Ambele hoteluri au pe puntea principala 12 camere duble cu baie proprie dar si un apartament cu doua camere pentru 4 pasageri. Toate aceste camere au balcon, au o mobila calitativa si sunt dotate cu televizor si aer conditionat.

Pe puntea intermendiara se afla un restaurant cu terasa  si pe cea exterioara se afla un bar, doua jacuzzi, o zona pentru sezlonguri si o zona de lounge.

Activitatea turistica din Delta Dunarii a cunoscut o crestere impresionanta din anul 2018. In ceea ce privesc hotelurile plutitoare care se afla in prezent in Delta acestea sunt 36 la numar si sunt 700 de locuri de cazare. Cel mai vechi are 24 de ani iar cel mai nou are 5 ani.

“Multe dintre hotelurile existente în Delta Dunării au recenzii proaste, semn clar că design-ul lor nu se potrivește cu așteptările turiștilor din 2020, deci există o nevoie clară pentru un design nou și fresh.” a declarat Liviu Galatanu, director comercial GLO Marine.

“Aceste tipuri de investiții pot fi finanțate din fondurile structurale aferente perioadei 2021 – 2027 pentru sprijinirea creșterii și dezvoltării mediului de afaceri. Obiectivul acestor fonduri este de a ajuta IMM-urile să își dezvolte infrastructura și serviciile și să își gestioneze în mod eficient resursele.“ a mai mentionat si Angelica Manea, Director Divizia de Finantari BDO Business Advisory.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri