reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

De unde cumperi masini auto rulate in leasing? Afla acum mai multe detalii | 6pm.ro

De unde cumperi masini auto rulate in leasing? Afla acum mai multe detalii

Publicat in September 28, 2020   ·   Fara comentarii

Primul pas, atunci cand te hotarasti sa cumperi o masina la mana a doua este sa iti stabilesti mediul de achizitie. Ai cel putin doua optiuni: sa apelezi la un specialist autorizat sau sa cumperi de pe piata libera.

Te intrebai cat de rentabil este sa achizitionezi un autoturism de la un expert in auto rulate lesing? Ia in calcul si beneficiile cu care vine la pachet aceasta alegere: siguranta achizitiei, contractul si factura, modalitatile de finantare, garantia, accesul la informatii reale (verificate si validate de experti) despre istoricul masinii, kilometrajul si starea tehnica generala a acesteia. Si daca inca ai indoieli, afla mai multe din acest articol.

 

O gama variata de auto rulate leasing verificate 100% din punct de vedere tehnic

Cel mai mare risc la care te expui, atunci cand achizitionezi masini direct de pe piata libera, e acela ca poti sa te alegi cu vehicule cosmetizate de experti pe aceasta nisa, fara sa iti dai seama.

La o perioada de timp dupa realizarea investitiei, un procent de peste 60% dintre soferi constientizeaza eventuale nereguli care nu le-au fost comunicate in timpul procesului de cumparare. Departe de acest scenariu, comerciantii auto cu experienta sunt extrem de atenti la provenienta autovehiculului si verifica starea tehnica a acestuia de la A la Z. Vei avea date reale despre istoricul de service al masinii, numarul real de kilometri, anul de fabricatie s.a.m.d. .

 

Autovehicule relativ noi, la un pret mai accesibil decat in reprezentanta

Specialistii in domeniu au in portofoliile lor auto rulate leasing puternice, sigure si chiar relativ noi. Fie ca au foarte putini kilometri (reali), fie ca anul de fabricatie este apropiat de momentul curent, aceasta categorie de vehicule este una premium si se dovedeste a fi o investitie de foarte lunga durata.

In cazul acestor masini, si rata de depreciere este mult mai lenta si mai scazuta, iar proprietarul isi poate recupera investitia aproape integral. Cine dispune de suport financiar pentru achizitia unui autoturism din categoria premium, este avantajat sa cumpere direct de la specialist. Cei cu limite financiare, pot apela la leasingul auto.

 

Garantie si suport in procesul de achizitie

Un alt beneficiu considerabil este garantia. Aceasta este o marca a increderii si valideaza toate informatiile care ti-au fost prezentate in momentul achizitiei. Daca pe parcurs vor aparea la lumina orice fel de disfunctii tehnice, ele vor fi acoperite de garantie, iar tu te vei tine departe de inselatoriile comune pietei libere.

Mai mult, expertii care se ocupa de vanzarea masinilor second hand iti pot oferi suport si indrumare constanta: de la alegerea tipului de autoturism ce raspunde nevoilor tale, pana la identificarea acelei marci care este corelata cu asteptarile pe care le ai. Simplu, rapid si eficient!

 

Auto-leasing.ro: un exemplu de ASA DA

Din categoria celor mai apreciati experti de pe piata auto face parte Auto-leasing.ro. Este un mediu de achizitie de incredere, care pune la dispozitia cumparatorilor un set considerabil de avantaje.

Varietatea de masini Germania second hand din oferta este una impresionanta, iar transparenta informatiilor o dovada de profesionalism.  Masinile care nu fac parte din portofoliu pot fi aduse la comanda din Germania, in mod special pentru clienti. In plus, garantia este unul dintre avantajele ce caracterizeaza orice tranzactie incheiata la Auto-leasing.ro. Merita!

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri