reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

De ce sa configurezi un email personalizat in planul de gazduire web? | 6pm.ro

De ce sa configurezi un email personalizat in planul de gazduire web?

Publicat in May 14, 2021   ·   Fara comentarii

Orice afacere online are nevoie de o adresa de email profesionala. Totusi, nu este obligatoriu sa achizitionezi hosting separat pentru aceasta. In schimb, poti avea parte de ambele servicii in acelasi plan de gazduire web. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Cum te ajuta o adresa personalizata?

Desi nu te obliga nimeni sa creezi o adresa de email profesionala, aceasta aduce numeroase avantaje. Pe langa faptul ca vei castiga rapid increderea oamenilor, va fi asociata cu website-ul si va exista mai multa protectie impotriva atacurilor de tip spam. Emailul reprezinta una dintre cele mai importante unelte in marketing si poate face o diferenta enorma in rezultatele pe care le obtii pe termen lung.

Gazduire web SSD

Gazduire SSD

Gmail si Yahoo sunt solutii gratuite, dar nimeni nu-si doreste sa achizitioneze produse sau servicii de la o companie care foloseste aceste extensii. Mesajele de la o astfel de adresa nici nu par legitime. Pe de alta parte, daca ai un email personalizat, acest lucru va fi apreciat si vei reusi sa lasi o impresie placuta. Drept urmare, iti va fi mai usor sa-ti formezi o reputatie stabila pe piata.

Care sunt avantajele adreselor create in planul de gazduire web?

Primul avantaj consta in faptul ca adresa ta e foarte usor de deschis si vine adesea la pachet in mod gratuit. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici in panoul de control si sa decizi care va fi denumirea. Numele domeniului este afisat in continuare, fiind posibil sa creezi inclusiv multiple adrese de email pentru acesta. Un astfel de beneficiu poate fi oferit gratuit sau la un pret fix, in functie de fiecare furnizor de gazduire web. Spatiul pe care-l ocupa mesajele se imparte cu cel de pe website, insa asta nu reprezinta o problema atunci cand ai un numar redus de vizitatori. In plus, poti oricand sa stergi inboxul, pentru a avea mai mult loc liber.

Daca apar probleme pe server, acest lucru poate afecta si emailul. Motivul consta in faptul ca majoritatea atacurilor rau intentionate au ca scop accesul la datele personale sau stergerea definitiva a acestora. Un astfel de eveniment poate fi insa prevenit daca alegi un furnizor de hosting care investeste constant in securitate si detine un firewall activ.

Cu cat afacerea ta devine mai cunoscuta, cu atat s-ar putea sa ai nevoie de un numar suplimentar de adrese. Din acelasi motiv, proiectele mari de pe piata au emailuri separate pentru customer suport, propuneri de parteneriate si mesaje generale. Poate fi dificil sa te muti si la alt provider, fara sa pierzi adresa din prezent.

Ce afaceri au nevoie de hosting separat pentru email?

Proprietarii de afaceri care au un buget mare si isi doresc sa foloseasca marketingul la capacitate maxima, pot folosi aceste servicii de hosting separat. Pe de alta parte, impartirea serverului pentru website si adresa de email poate ajuta startup-urile sa intre pe piata la un pret accesibil.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri