reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

De ce restaurantele aleg cuptoare gastronomice? | 6pm.ro

De ce restaurantele aleg cuptoare gastronomice?

Publicat in July 24, 2017   ·   Fara comentarii

Cuptoarele gastronomice sunt utilaje de tip Horeca, fara de care un restaurant, pizzerie sau o cafenea nu pot functiona. Acestea reprezinta piesa centrala din orice bucatarie profesionala, ce contribuie la prepararea, simultana, a mai multor feluri de mancare, intru-un timp rapid, ce eficientizeaza fluxul de clienti.

Mai mult, investitia in asemenea cuptoare gastronomice face diferenta intre un preparat absolut delicios si unul banal. Atat online cat si offline sunt numeroase magazine ce comercializeaza o gama extrem de variata de utilaje Horeca si cuptoare gastronomice, printre care cele convectomate, cuptoare grill cu carbuni si combisteamere.

Contigrup

cuptoare gastronomice

De ce este necesara investitia in cuptoare gastronomice

In primul rand, toate aceste cuptoare gastronomice, pe care le vei gasi si pe http://www.contigrup.ro/produse/cuptoare-gastronomice, ca fiecare alt utilaj Horeca, este realizat din inox, usor de curatat, menit sa faciliteze activitatile dintr-o bucatarie profesionala. In plus, au un design ergonomic si sisteme avansate de protectie impotriva accidentelor ce pot surveni intr-o bucatarie.

Un cuptor gastronomic este mai mult decat o masina de gatit. Simplifica intregul proces, iar in acelasi timp se pot prepara mai multe feluri de mancare uniform. De asemenea, modelele de cuptoare gastronomice vin cu mai multe programe de gatit, de la coacere, la fierbere, prajire, afumare a preparatelor.

Cum functioneaza cuptoarele gastronomice

Un cuptor gastronomic este format de obicei din patru parti: capacul de top, care include un maner, un cronometru si un termostat, suportul pentru capacul de top care va ajuta sa depozitati capacul in alte zone decat pe cuptor, un bol de sticla care completeaza spatiul interior de depozitare si coacere a alimentelor si accesoriile care pot fi incluse.

De regula, cuptoarele gastronomice au la baza principiul de incalzire prin abur, o metoda ce ajuta la pastrarea a cat mai multor proprietati nutritive ale alimentelor. Astfel, gatite sau fierte, preparatele vor fi mai gustoase si mai sanatoase, principiu pe care orice restaurant care se respecta vrea sa il obtina pentru clientii sai.

Exista mai multe modele de cuptoare gastronomice, cu principii de functionare diferite. Spre exemplu, convectomatele functioneaza electric si au umidificare automata sau directa. Cuptoarele gastronomice grill cu carbuni dispun de sisteme avansate de control al caldurii si fumului si sunt prevazute cu tavite pentru colectarea cenusei si a grasimii.

La polul opus se afla combisteamerele, acele cuptoare gastronomice foarte avansate care combina sistemele de incalzire: dispune de un sistem cu convectie si unul cu abur.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri