reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

De ce este e-commerce-ul cea mai bună soluție pentru comenzile de băuturi alcoolice premium | 6pm.ro

De ce este e-commerce-ul cea mai bună soluție pentru comenzile de băuturi alcoolice premium

Publicat in December 29, 2020   ·   Fara comentarii

Consumul de alcool nu a evoluat semnificativ în România în ultimii ani în niciun sens, însă s-au modificat unele preferințe ale consumatorilor. Spre exemplu, pe segmentul de bere a crescut zona de bere artizanală / craft plus specialități. De asemenea, a apărut și s-a dezvoltat puternic segmentul de cidru, total inexistent în România în urmă cu mai mulți ani.

Pe segmentul de băuturi alcoolice cu conținut ridicat de alcool se observă foarte clar o modificare a preferințelor către zona premium și de lux. Aceste segmente cresc destul de mult atât pe piața de vinuri liniștite, cât și pe nișele de whisky, vodcă, gin sau lichior. Până și în cazul băuturilor tradiționale românești, capătă tot mai multă popularitate brandurile premium de țuică și palincă autentice.

chivas-regal-25

chivas regal

Consumatorul actual de băuturi alcoolice este mai atent la marcă și la caracteristici și caută online inclusiv date, informații, recomandări despre produsele premium și de lux. Altfel spus, alege după ce află informații pertinente, iar internetul este la îndemână pentru informare corectă. De asemenea, consumatorul modern dorește să experimenteze, să testeze noi sortimente de pe segmentul premium. În ocazii speciale, se caută produsele exclusiviste, care oferă experiențe speciale, memorabile, chiar epice pentru cei experimentați, care știu să savureze astfel de băuturi.

Mediul online este nu doar cea mai bună sursă de informare, ci și locul perfect pentru achiziționarea de băuturi alcoolice de orice fel. Să cumperi băuturi alcoolice online este ideal mai ales dacă vrei să găsești produse premium și de lux. Astfel de băuturi – vinuri, whisky, șampanie, vodcă, gin etc. – sunt mai dificil de găsit în magazine clasice, mai degrabă în magazine specializate în vânzarea de băuturi (care sunt destul de puține în mediul offline). În plus, pe internet poți compara prețurile și te poți bucura de cele mai bune oferte. În cazul produselor premium și de lux, diferența de preț poate fi notabilă între magazine. Dincolo de toate, e-commerce-ul te ajută să cumperi băuturi alcoolice fără efort, fără deplasare în magazine, cu livrare la domiciliu sau la orice adresă dorită.

Magazinul online gourmetGIFT.ro, unul dintre cele mai cunoscute branduri pe segmentul premium și de lux, promite cele mai mici prețuri la băuturi alcoolice din online. Se promovează o selecție de băuturi de la mărci internaționale de top, doar produse originale, de cea mai bună calitate. Totul se poate livra rapid din stocul propriu, oriunde în România. Ne referim aici inclusiv la produse exclusiviste precum Armand de Brignac Rose, Chivas Regal 25 de ani, Hennessy XO, Don Perignon Brut, Havana Club 15 ani sau Absolut Elyx.

Conform reprezentanților gourmetGIFT.ro, în anul 2020 cel mai mult a crescut cererea de pachete băuturi alcoolice stil party kit, adică diverse combinații de băuturi alcoolice pentru consum acasă, alături de prieteni sau familie. Magazinul online oferă astfel de pachete băuturi inclusiv pentru organizarea de evenimente private mai ample, personale sau de tip business – corporate.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri