De ce aleg romanii sa stea in apartamente noi?

Publicat in July 25, 2017   ·   Fara comentarii

Am observat ca din ce in ce mai multi romani prefera sa cumpere un apartament nou, pus la vanzare de catre dezvoltatorii imobiliari din oras, in locul apartamentelor care au fost construite inainte de anul 1989.

Te-ai intrebat de ce numarul celor care inclina spre aceasta varianta este mai mare? Asta tinand cont de faptul ca multe din imobilele construite recent au dimensiuni mai reduse decat cele vechi. Desigur nu este o regula, pentru ca exista nenumarati dezvoltatori care ofera solutii mai mult decat potrivite pentru cei care au nevoie de apartamente cu doua camere Brasov sau orice alt oras, din punct de vedere al dimensiunilor, dar si al suprafetei.

apartamente noi

apartamente noi

Motivele pentru care un apartament nou este preferat in locul unuia vechi sunt destul de numeroase. In cazul in care ai accesat acest articol pentru ca nu stii spre care varianta sa mergi, te invit sa afli cateva dintre aspectele pentru care tot mai multi aleg apartamentele noi.

Terenul pe care sunt cladite ansamblurile rezidentiale sunt mult mai sigure. Spre deosebire de constructiile dinainte de ’89, cele ridicate recent au beneficiat de o analiza eficienta a terenului. Astfel, acestea ofera garantia ca spatiile scoase spre vanzare sunt mai ferite de daunele pe care le-ar provoca de exemplu un cutremur.

Constructiile sunt realizate din materiale de o calitate mai ridicata. Acest lucru este valabil insa numai in cazul unor dezvoltatori imobiliari. Spre exemplu, cei care doresc sa achizitioneze apartamente cu doua camere Brasov sau de orice alte dimensiuni, isi pot pune increderea in serviciile oferite de Maurer Imobiliare, despre care gasesc detalii complete pe maurerimobiliare.ro sau avantgarden3.ro.

Degeaba alegi un apartament nou daca acesta prezinta o calitate scazuta, peretii incepsa se corodeze, tencuiala sare, instalatiile electrice si cele sanitare sunt defecte sau alte astfel de aspecte. Nu este, deci, suficient sa alegi un imobil nou, trebuie si ca acesta sa fie oferit de un dezvoltator care inspira si ofera incredere.

Tot pentru alegerea unor apartamente cu doua camere Brasov sau orice alt oras din tara, dar care sa fie si noi, trebuie sa se tina cont de locul in care este pozitionat. Multi omit acest aspect si constientizeaza importanta lui abia dupa ce comit greseala.

Te-ai gandit vreodata la privelistea pe care iti doresti sa o aiba apartamentul? Poate ca cele vechi sunt create dupa un anumit tipar si nu tin intotdeauana cont de asta, dar un imobil nou, pozitionat corespunzator, ar putea sa-ti ridice aceasta intrebare. Cel mai bine este sa alegi un loc in care sa iti feresti camera destinata odihnei de soarele naucitor din timpul verii. Acest lucru este esential pentru un somn prielnic si profund.

Principalul aspect ce influenteaza decizia de achizitie a celor mai multi romani este pretul, dupa cum este de asteptat. Pe langa faptul ca este nevoie de cumpatare, dar si de o atitudine prudenta, fiind vorba despre o investitie pe termen lung, multi aleg apartamentele noi pentru ca se gandesc la bugetele de care dispun, precum si la evitarea situatiei in care trebuie sa vanda un apartament vechi, ce nu indeplineste conditiile esentiale de trai.

Tu pentru ce tip de apartament optezi si care sunt factorii dupa care te ghidezi in luarea celor mai potrivite decizii?

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro