reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Dacia Spring vrea sa democratizeze micutele SUV-uri electrice | 6pm.ro

Dacia Spring vrea sa democratizeze micutele SUV-uri electrice

Publicat in July 31, 2020   ·   Fara comentarii

Dacia pregateste un SUV urban 100% electric care ar trebui sa fie lansat in Europa in 2021.

Dacia Spring

Chiar daca piata masinilor electrice este in plina expansiune, preturile acestora din urma nu sunt pentru toate buzunarele. Aceasta situatie risca sa se schimbe in viitorul apropiat deoarece se pregateste sa lanseze pe piata europeana un nou SUV urban 100% electric, low cost, prefigurat de conceptul Dacia Spring Electric, dezvaluit in urma cu cateva luni.

Dacia Spring reia liniile cunoscutei Renault City K-ZE, comercializata in China incepand cu anul trecut, ea insasi fiind un derivat al lui Rebault Kwid, conceput initial pentru India. Reia semnatura luminoasa cu etaj dublu cuplat cu un calandru specific Dacia. In partea din spate, farurile adopta o semnatura luminoasa specifica LED, pe care cu siguranta le vom vedea si in viitorul apropiat pe alte modele ale marcii romanesti.

Performante modeste insa un pret imbatabil. Daca Renault City K-ZE devine Dacia Spring in Europa, scopul principal nu este acela de a o puna in umbra pe Renault Twingo Z.E.lansata anul acesta. Dacia Spring va fi animata de un motor electric de 45CP (33Kw), alimentat de o baterie Lithium-ion de 26,8 kWh ceea ce permite o autonomie de 200 km, totul la o viteza maxima de 105km/h. In 30 de minute se recupereaza in jur de 80% din capacitatea bateriei. Insa principalul sau atu este pretul, aproximativ 15.000 de euro conform ultimelor zvonuri. Prezentarea oficiala va avea loc in aceasta toamna si comercializarea sa va incepe in 2021.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri