reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cursul Dunarii de la Bratislava la Cernavoda poate fi urmarit pe Google Streetview | 6pm.ro

Cursul Dunarii de la Bratislava la Cernavoda poate fi urmarit pe Google Streetview

Publicat in April 8, 2015   ·   Fara comentarii

Cei de la Google StreetView pun la dispozitie imagini cu Dunarea, in cursul sau prin 6 tari, pornind din Bratislava si pana la Cernavoda cu trecere prin Slovacia, Croatia, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Romania. Pentru a realiza fotografiile ce prezinta peisajele si locurile deosebite de pe cursul Dunarii, inclusiv Cazanele Dunarii din Romania, cei de la Google au montant un dispozitiv trekker pe o nava de pasageri in vara anului 2014.

Dunarea google streetwiew

Dunarea pe Google

In urma acestei initiative, superbele si impresionantele peisaje de pe cursul Dunarii din Romania pot fi acum urmarite pe Google StreetView de turistii din toata lumea: Cazanele Mari cu Pestera Ponicoava, Cazanele Mici cu statuia lui Decebal, Podul Anghel Saligny de la Cernavoda, Fortareata Golubac, Podul Giurgiu-Ruse sau Portile de Fier sunt acum pe lista de obiective ce pot fi accesate online prin aplicatia celor de la Google.

Country Manager-ul Google Romania a declarat ca proiectul de fotografiere a cursului Dunarii reprezinta unul dintre cele mai ample proiecte speciale derulate de Google Street View in tara, dar si peste hotare. Colectia de imagini pe teritoriul a 6 tari este o premiera pentru Google. Proiectul face deja parte din imensa baza de date a Google StreetView si cuprinde 6 tari cu trecere prin 3 capitale si numeroase obiective turistice, naturale sau construite de om. Pentru ca fotografiile au fost realizate in timpul verii acestea captureaza peisajele superbe de pe cursul Dunarii in cea mai buna lumina, punand la dispozitie un adevarat tur virtual pentru cei care nu isi permit, inca, sa faca o astfel de calatorie in realitate.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri