reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cumpărați online rochii din șifon model elegant | 6pm.ro

Cumpărați online rochii din șifon model elegant

Publicat in March 23, 2020   ·   Fara comentarii

Acum două săptămâni cumnata mea, nevasta fratelui meu a venit disperată la mine. De 8 Martie a fost invitată de seful ei la o petrecere sofisticată unde vor participa mai mulți oameni de afaceri. Cumnata trebuia neapărat să facă impresie bună pentru a reuși să fie pe placul celor cu care dorește firma să încheie contracte de colaborare.

Cumnata mea e o persoană simplă, nu prea știe să se îmbrace elegant, calitatea ei cea mai bună este inteligența,știe să-și facă meseria care a învățat-o. A fost şefă de promoție la facultatea A.S.E. Lucrează în domeniu publicității, își construiește o carieră frumoasă.din

image001

rochii online

Așa cum am spus, a venit disperară să-mi ceară ajutorul în ceea ce privește ținuta ei de la petrecere. Își dorea foarte mult să facă impresie bună, să-și impresioneze seful și oamenii de afaceri învitați.

A venit unde trebuia, eu tocmai găsisem pe internet un site cu îmbrăcăminte de damă la prețuri foarte bune. Am intrat împreună pe acel site și i-am arătat rochiile puse la vânzare. Nu știa ce să aleagă, m-a rugat pe mine să-i aleg ceva, ce cred eu că i se potrivește. Ar trebui să mă gândesc bine, până la urmă i-am ales o rochie din  șifon model elegant. I-a plăcut și ei această ținută.

Dacă tot am făcut o comandă pe site-ul Neer pentru cumnată, mi-am pus și eu în coșul de cumpărături o rochie elegantă. Aveam de gând să merg și eu undeva de 8 Martie.

Cumnata mi-a mulțumit din toată inima în fiecare zi că am ajutat-o. Mă bucur că am putut s-o ajut, îmi e dragă. Fratele meu nu putea să-și aleagă o soție mai bună. Sper să fie fericiți până la adânci bătrâneţi.

Sper ca la petrecere să fie în centru atenției, seful să fie încântat de ea atât fizic și cât pe plan profesional. Oamenii de afaceri s-o placă la adevărata ei valoare și să fie convinși să încheie contracte cu ea.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri