reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum verifici daca un site este periculos | 6pm.ro

Cum verifici daca un site este periculos

Publicat in May 30, 2017   ·   Fara comentarii

Studentii de la Automatica au creat o aplicatie menita sa protejeze datele companiilor din SUA, Anglia si India. O aplicatie ce reprezinta primul serviciu online de acest gen care le permite utilizatorilor ce dispun de un nivel mediu de competente tehnice sa verifice singuri securitatea unui site pe care il acceseaza. Astfel, pot afla daca sunt sau nu tinta atacurilor hackerilor.

aplicatie site

aplicatie site

Raul Vintila, student la Automatica ne explica cum functioneaza aceasta aplicatie: Dam click aici pe test web application, iar aici tot ce trebuie sa fac este sa adaug adresa site-ului pe care vreau sa il testez. La final, noi primim un raport cu vulnerabilitatile sii alte informatii care ar putea fi periculoase. Vulnerabilitile sunt ordonate dupa gradul lor de risc”.

Aceasta vulnerabilitate ar fi fost foarte simplu gasita daca s-ar fi folosit site-ul nostru. Tool-urile pe care noi le folosim, care pot fi folosite de altfel pe website-ul nostru, necesita licente foarte costisitoare sşi necesita in primul rand sa fie instalate pe propriul tau calculator. Folosind site-ul nostru, tu le potii accesa direct de pe Internet, chiar si de pe un telefon, fara nici un fel de problema”, mai spune Raul Vintila.

Aceasta aplicatie creata de Raul alaturi de alti doi colegi a fost lansata in 2015. De atunci, a fost folosita de peste 2 milioane de persoane din lumea intreaga. Cei trei au invatat cum sa transforme aceasta idee simpla, cu succes la public, intr-o afacere de succes.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri