reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum te avantajeaza plata ratelor la timp! | 6pm.ro

Cum te avantajeaza plata ratelor la timp!

Publicat in March 29, 2022   ·   Fara comentarii

Pentru foarte multi oameni, imprumuturile reprezinta o sursa importanta de bani pentru a face fata unor cheltuieli mai consistente si mai importante, pe care altfel nu le-ar putea efectua. In momentul in care o persoana se hotaraste sa acceseze un credit trebuie sa aiba in primul rand in vedere daca si in ce conditii il va putea restitui. Avand garantia ca plata in rate a datoriilor va putea fi suportata, creditul nu va deveni apasator.

plata ratelor la kruk

plata ratelor

Avantajele platii la timp a ratelor

Prima grija pentru un om, dupa ce a primit banii de la institutia la care a solicitat imprumutul sau dupa ce dosarul sau a ajuns la KRUK Romania, ar trebuie sa fie achitarea ratelor. Trebuie mentionat aici ca firma KRUK nu este o institutie bancara, cum gresit se mai vehiculeaza pe piata, ci este o companie de recuperari creante la care unele societati si institutii apeleaza pentru a-si recupera banii de la clientii care nu-si platesc datoriile.

Plata ratelor la timp este parte a unui comportament sanatos si responsabil in ceea ce priveste viata financiara a oricarei persoane. Bugetul familiei de venituri si cheltuieli trebuie sa cuprinda o sectiune special destinata acestor costuri, dintre care unele sunt prioritare, ce nu suporta amanare.

Iata care sunt cele mai importante avantaje care apar prin achitarea ratelor fara intarzieri:

  • nu mai apar penalitati si costuri suplimentare – dupa cum se stie, orice intarziere la plata ratelor, indiferent ca este catre banci sau catre alte societati, atrage dupa sine penalitati. Acestea nu sunt decat costuri suplimentare care ingreuneaza si mai mult creditul si implicit rambursarea sa. Este important de mentionat ca firma KRUK nu adauga dobanzi sau comisioane proprii, se colecteaza doar valoarea datoriei preluata la creditorul initial;
  • este eliminat riscul executarii silite – cei care nu-si platesc ratele risca sa intre in procedura de executare silita, la care compania in cauza recurge pentru a-si recupera banii. In momentul in care platile sunt la zi, nu se pune problema unor astfel de initiative;
  • oamenii beneficiaza de facilitati importante – in acest caz, un bun exemplu este firma KRUK Romania, care ii recompenseaza pe clientii ce isi achita intr-un mod responsabil ratele, fara intarzieri. De exemplu, prin concursul „1 plata, 1 sansa”, cei care platesc online ratele la timp pot castiga lunar, in perioada 1 martie – 17 noiembrie 2022, unul dintre cele 27 de premii puse in joc, constand in vouchere a cate 500, 1000 de lei, reduceri la plata datoriei si chiar un premiu consistent, ce presupune stergerea integrala a datoriei;
  • Imprumuturile se acorda fara probleme – persoanele care au beneficiat deja de un imprumut, pe care l-au rambursat fara probleme, platindu-si la timp ratele, nu vor avea probleme in accesarea altor credite, pe viitor. Neplata creditelor atrage dupa sine un istoric negativ la Biroul de credite, ceea ce va nu ajuta in obtinerea unui nou imprumut Sunt si persoane care se bazeaza pe faptul ca datoriile la banca se sterg dupa 3 ani si nu isi achita restantele. Este insa gresit, acestea putand risca sa fie executate silit, ceea ce inseamna ca vor suporta costuri si mai mari.

In concluzie, este firesc ca inainte de a obtine un imprumut, doritorii sa analizeze in mod obiectiv daca si-l pot permite. Plata ratelor la timp este o dovada a responsabilitatii, a bunei administrari a finantelor personale si a unei atitudini sanatoase in fata datoriilor.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri