reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum să-ți alegi colțarul pentru living (ghid) | 6pm.ro

Cum să-ți alegi colțarul pentru living (ghid)

Publicat in January 18, 2021   ·   Fara comentarii

Achiziționarea unui colțar pentru living este una dintre cele mai importante investiții pe care le veți realiza pentru locuința proprie. În camera de zi vă relaxați, citiți, mâncați, petreceți timp cu familia și cu prietenii, vizionați filmele sau serialele preferate, dormiți ș.a.m.d., fapt pentru care o investiție adecvată va transforma încăperea într-un spațiu personal și trainic.

articol5

living

De la obținerea măsurătorilor până la alegerea cadrului și materialului, Natürlich v-a pregătit o listă cu 5 lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înaintea achiziției unui colțar pentru living.

  • Măsurați locul disponibil. Nimic nu poate fi mai frustrant decât nepotrivirea colțarului, iar pentru a evita acest lucru trebuie efectuate măsurătorile din timp (dimensiunile maxime ale canapelei, atât lățimea – spatele canapelei, cât și adâncimea – măsurarea din spatele canapelei până în față). De asemenea, este importantă și verificarea dimensiunilor ușilor sau scărilor prin care va trebui să treacă produsul la livrare. Puteți opta pentru o variantă de colțar detașabil sau extensibil, astfel încât să se potrivească dorințelor (de exemplu, Colțar extensibil Amadeo).
  • Hotărâți orientarea colțarului. Decideți unde va fi amplasat, astfel încât veți avea opțiuni practice de încadrare în spațiu. În funcție de activitățile preferate (vizionarea serialelor, petrecerea timpului cu prietenii, luarea mesei în sufragerie), colțarul își va găsi propriul loc în încăpere.
  • Focusați-vă pe tapițerie. Alegerea țesăturii este un lucru important, dat fiind faptul că va determina sau valida stilul încăperii. De exemplu, dacă aveți o locuință elegantă, Colțarul ext. Retro, cu o tapițerie din stofă de culoare mov, va completa cu rafinament încăperea. Alegeți materiale care se potrivesc cu schema coloristică din locuință, dar și cu amplasarea mobilei (dacă o veți poziționa lângă geam, țesătura sintetică este cea mai potrivită variantă, iar pentru o familie care deține animale, o țesătură ușor de curățat este indicată).
  • Verificați pernele. Ceea ce este în exteriorul colțarului este la fel de important ca interiorul acestuia. Când vine vorba de spătar, pernele umplute cu spumă oferă un confort și structură ridicată, fiind potrivite pentru relaxarea după o zi lungă.
  • Investiți într-un cadru bun. Calitatea va prima întotdeauna deoarece aceasta vă oferă siguranța achiziționării unui produs pentru o perioadă lungă de timp. Un cadru de lemn de esență tare reprezintă o opțiune demnă de luat în considerare.

Profitați de reducerile oferite de Natürlich și achiziționați piesa principală pentru sufrageria dumneavoastră.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri