reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum sa faci diferenta intre simptomele unei alergii respiratorii si Covid-19 | 6pm.ro

Cum sa faci diferenta intre simptomele unei alergii respiratorii si Covid-19

Publicat in April 19, 2020   ·   Fara comentarii

Odata cu sosirea timpului frumos si a polenilor responsabili de alergiile respiratorii mai mult sau mai putin severe pe teritoriul tarii noastre, trebuie sa stii sa deosebesti o alergie respiratorie de o infectie cu Covid-19.

tuse

Odata cu sosirea primaverii, primele semne de rinita alergica isi pot face aparitia. In contextul epidemiei virale cu coronavirus Covid-19, persoanele afectate de acest tip de alergie pot fi confuze insa, in realitate, simptomele sunt putin diferite.

Alergia aeriana se poate manifesta printr-o rinita alergica care se caracterizeaza prin crize de stranut, un nas care curge sau este infundat. Apare in fiecare an odata cu aparitia sezonului cald. Pe langa aceste simptome, rinita alergica se mai poate manifesta printr-o conjunctivita si sa provoace o criza de astm.

In ceea ce priveste principalele simtpome de Covid-19, acestea din urma sunt febra, oboseala, dureri de cap, tuse si dureri de gat, dureri musculare si o dificultate respiratorie.

Febra si durerile musculare fac diferenta. Primavara de obicei este un anotimp dificil pentru persoanele care sufera de alergii respiratorii. Coronavirus provoaca o tuse uscata, oboseala, dureri de gat si musculare in timp ce in cazul unei alergii tusea poate aparea in special la persoanele predispuse la astm. In cazul in care ai indoieli in privinta acestor simptome, banuiesti ca este vorba despre coronavirus, cel mai bine este sa suni de urgenta medicul de familie sau la DSP.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri