Cum sa creezi o afacere de succes

Publicat in February 10, 2017   ·   Fara comentarii

Uneori nu este nevoie sa fii primul care are o idee cu privire la un produs. Este de ajuns sa fii primul care o produce si o dezvolta.

Om de afaceri

Om de afaceri

La aproximativ o luna dupa ce a inceput o afacere, un antreprenor de doar 24 de ani care a refuzat sa isi dezvaluie adevarata identitate a declarat pentru CNBC faptul ca a transferat suma de 70 000 de dolari unei fabrici din China, din Shenzen mai precis pentru ca aceasta sa produca…cuburi de plastic. Cuburile au fost prevazute cu rotite si butoane si erau destinate sa ii ajute pe oamenii care aveau tendinta sa se joace prea mult cu degetele. A rezultat un venit de 345 000 de dolari prin simplul fapt ca a copiat ideea altora si a livrat-o mai rapid.

Jack cum a fost numit a vazut o campanie pe Indiegogo pentru o canapea gonflabila realizata dintr-un material rezistent, folosit in confectionarea parasutelor. Proiectul a strans in jur de 4 milioane de dolari de la oameni. Cercetand ideea, Jack a vazut ca aceasta idee nu este una noua insa a fost convins ca poate profita de ea. A gasit in China producatori dispusi sa investeasca in canapeaua gonflabila.

A reusit sa stranga 5000 de dolari si chinezii au realizat 250 de astfel de produse pentru ei. Au creat un site si au inceput sa comercializeze canapelele la targuri si festivale. Veniturile s-au ridicat la 100 000 de dolari. In 2016 cercetand piata Jack a gasit un cub de plastic menit sa ii ajute pe oameni sa scape de anxietate. La doar o saptamana vindeau deja 100 de cuburi pe zi. In doar doua luni, a facut 35.000 de dolari. Jack a spus ca pot fi profitabil in doar patru zile.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro