Cum sa ai Messenger fara Facebook

Publicat in November 30, 2018   ·   Fara comentarii

Iti doresti sa ai acces la serviciul de mesagerie instanta Facebook Messenger fara sa iti creezi un cont Facebook ? Este posibil. Pentru a avea acces la aceasta aplicatie, nu este necesara nicio inscriere in prealabil.

Facebook Messenger

Integrat in Facebook, sistemul de mesagerie instanta Facebook Messenger ii permite utilizatorului retelei sociale sa comunice cu diferitele sale contacte (prieteni) conectate in timp real. Daca pe vremuri trebuia sa detii neaparat un cont Facebook pentru a face acest lucru, acum nu mai este cazul deoarece Facebook Messenger este total disociata de casa mama Facebook.

Cum procedam?

Etapa numarul 1- descarca si instaleaza Facebook Messenger pe computer, laptop, smartphone sau tableta.

Etapa numarul 2 – deschide aplicatia si bifeaza casuta nu am cont Facebook. Continua.

Etapa numarul 3 – precizeaza numarul de telefon mobil. Acesta din urma trebuie precedat de indicativul telefonic.  Mai apoi, Facebook Messenger iti va trimite un SMS care contine codul de activare de sase cifre. Introdu-l in campul dedicat dupa care valideaza.

Etapa numarul 4 – Facebook Messenger va proceda la identificarea ta. Ti se va cere sa iti treci numele si prenumele si sa iti pui o poza de profil din galerie.

Etapa numarul 5 – Facebook Messenger va importa si va sincroniza toate informatiile relative la diferitele contacte care poseda deja un cont Facebook Messenger, cu care urmeaza sa interactionezi. Aceasta etapa poate dura cateva minute. Pentru a finaliza instalarea trebuie sa dai click pe Continua. Acum poti folosi Facebook Messenger si sa comunici cu contactele tale.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Media
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro