reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cum poate un whiteboard sa sporeasca eficienta unui business? | 6pm.ro

Cum poate un whiteboard sa sporeasca eficienta unui business?

Publicat in November 19, 2019   ·   Fara comentarii

De foarte multe ori, succesul intr-un business depinde de lucruri marunte. Toate aceste lucruri marunte trebuie sa fie foarte bine organizate pentru a putea da rezultatele necesare, iar pentru asta sunt necesare numeroase instrumente.

In prezent, majoritatea oamenilor de business folosesc computere si tot felul de tehnologii precum CRM-uri complexe pentru organizare. Uneori insa, un simplu whiteboard poate sa fie solutia cea mai buna.

whiteboard

whiteboard

Ce este un whiteboard?

Un whiteboard este o tabla de scris destinata prezentarilor, organizarii de idei sau evidentierii anumitor lucruri.

Conform celor de la papetarie.ro, pe piata exista mai multe modele de whiteboard. Acestea pot fi magnetice sau simple, pot avea diverse dimensiuni sau pot fi construite din materiale precum metalul, lemnul sau plasticul. Click aici pentru a vedea cum se pastreaza mereu alba.

Atunci cand se achizitioneaza un astfel de produs este bine sa se aiba in vedere cateva aspecte:

  • Modul de fixare. Exista table care se fixeaza pe perete sau table ce dispun de propriul suport, asemanator unui sevalet;
  • Dimensiunile. IN functie de dimensiunile salii in care se afla whiteboard-ul se pot alege dimensiuni mai mari sau mai mici;
  • Materialul din care este construit produsul;
  • Accesoriile pe care le are la dispozitie. Acestea pot fi foarte variate: bureti speciali care sterg scrisul fara sa lase urme, markere usor de utilizat, etc.

Cum poate un whiteboard sa sporeasca eficienta unui business?

Simplu: da frau liber imaginatiei. Desi nu este un produs smart, construit pe baza unor tehnologii moderne, reuseste sa fie instrumentul perfect pentru toate persoanele creative. Printre avantajele pec are le asigura se numara si urmatoarele:

  • Permite utilizarea unor markere colorate, in asa fel incat organizarea informatiilor sa se faca foarte bine iar textele sau desenele sa fie usor de inteles. Numeroase studii au concluzionat ca mintea omului este structurata in asa fel incat sa retina mai usor informatiile colorate;
  • Permite stergerea rapida a informatiilor. Este o solutie mult mai flexibila decat hartia sau cartonul. Un simplu burete aduce tabla la forma ei initiala, gata pentru noi informatii. Este, asadar, un instrument perfect pentru schitarea ideilor dintr-un nou proiect si pentru modificarea lor;
  • Asigura vizibilitate pentru un grup mare de oameni. In functie de dimensiunile pe care le are whiteboardul, vizibilitatea poate sa fie una considerabila. Astfel, toata echipa poate sa fie pusa la curent cu cele mai noi idei si cu modul in care trebuie sa evolueze businessul.

Pe langa toate aceste avantaje, whiteboardul mai vine cu unul: are un cost de achizitie mic. In ciuda costului insa, este una dintre cele mai bune achizitii dintr-o companie.

Pe langa mediul business, whiteboardul poate sa fie folosit intr-o multime de alte locuri. Spre exemplu, poate fi pus in camera unui copil pentru a-i antrena creativitatea sau poate sa fie folosit la scoala in locul unei table clasice. Avantajele in comparatie cu tabla sunt evidente si s-a demonstrat ca elevii care isi iau notitele de pe un whiteboard au tendinta de a retine mult mai usor informatia.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri