Cum poate piata de inchirieri auto sa ajute traficul din Bucuresti?

Publicat in January 27, 2018   ·   Fara comentarii

Capitala Romaniei este un oras extrem de aglomerat, care se remarca in toate topurile ce privesc traficul din Europa. Cauzele aglomeratiei sunt multiple, iar eliminarea taxei auto in 2017 a reusit sa umple paharul si sa aduca zeci de mii de automobile vechi pe strazile capitalei.

Dat fiind faptul ca Bucurestiul este un oras de campie, solutii implementate de municipalitate ar exista, insa sunt foarte costisitoare.

inchirieri auto bucuresti

inchirieri auto

Din fericire, exista si solutii care pot veni din partea cetatenilor sau din partea firmelor private. Serviciile de inchirieri auto Bucuresti este una dintre aceste solutii si ii pot ajuta enorm pe cei care nu circula atat de des cu masina.

Motivele pentru care un serviciu de inchirieri auto poate ajuta traficul din Bucuresti

Un prim motiv este faptul ca aduce o perspectiva noua, convingand oamenii ca este mai ieftin si mai eficient sa inchiriezi un automobil decat sa il achizitionezi. Printre motive putem sa numaram toate avantajele pe care le are o persoana care apeleaza la servicii de inchirieri masini Bucuresti:

  • Preturi de la doar cateva zeci de lei pe zi. Masinile de dimensiuni reduse pot fi inchiriate cu doar cateva zeci de lei pe zi, ceea ce inseamna economii substantiale pe termen lung.
  • Posibilitatea de a primi masina exact acolo unde doreste beneficiarul. Conform celor de la kamoauto.ro, din ce in ce mai multe firme de inchirieri auto din Bucuresti ofera posibilitatea de a trimite masinile cat mai aproape de beneficiar.
  • Asigurarile complexe. Majoritatea firmelor de inchirieri au asigurari complexe pentru automobilele pe care le inchiriaza, in asa fel incat, in eventualitatea unui eveniment, beneficiarul sa nu plateasca nimic.
  • Diversitate mare de automobile. Pentru pasionatii auto, acest avantaj este unul dintre cele mai mari. Practic, daca iti plac masinile poti sa incerci in fiecare saptamana alt automobil si poti descoperi care este varianta pe care o preferi.
  • Parcurile auto noi. Fiind o concurenta din ce in ce mai mare, serviciile de rent a car ofera parcuri auto foarte noi. Astfel, masinile conduse vor fi modele cat se poate de noi.
  • Dotarile masinilor. De cele mai multe ori, masinile vin la pachet cu GPS si alte dotari care pot ajuta extrem de mult in trafic, mai ales daca beneficiarul nu este din oras.

Este adevarat ca ideea de a avea o capitala in care toata lumea sa circule cu masini inchiriate este utopica. Totusi, dat fiind numarul din ce in ce mai mare de companii care inchiriaza, dar si prezenta alternativelor, cum ar fi taximetrele si evident, alte mijloace de transport (biciclete, trotinete, etc) se poate vedea in curand o imbunatatire. Singura cerinta este ca locuitorii Bucurestiului sa renunte la simtul de proprietate si sa incerce varianta de a imparti mijloacele de transport si cu alte persoane. IN felul acesta, rezultatele pot fi cu adevarat impresionante.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro